Κωστής Μαραβέγιας: «Νόσησα με κορωνοϊό! Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός»

Η απίστευτη εξομολόγηση του τραγουδιστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωστής Μαραβέγιας: «Νόσησα με κορωνοϊό! Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός»

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν νόσησε από τον κορωνοϊό και είχε πολλά και έντονα συμπτώματα.

Ο τραγουδιστής μπορεί όπως όλος ο κόσμος να πέρασε μια περίεργη φάση λόγω του lockdown, ωστόσο, είχε πάντα στο πλευρό του στην αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.

Η εξομολόγηση του Κωστή Μαραβέγια για τον κορωνοϊό

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική. Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω. Μέχρι που ήρθε ο Νοέμβριος, νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα: αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στο Βήμαgazino.

Κωστής Μαραβέγιας κορωνοϊός

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου»

Ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου μίλησε για την σύντροφό του, Τόνια Σωτηροπούλου, αποκαλύπτοντας πως ζουν σαν είναι παντρεμένοι, χωρίς να έχουν παντρευτεί στα τυπικά.

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου όπως αντιλαμβανόμαστε τον δεσμό που φέρει ο γάμος., Δεν είναι τυπικό, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάπως. Αισθάνομαι ήδη ότι υπάρχει γάμος. Στην εκκλησία δεν θα πάω να κάνω γάμο, προτιμώ το δημαρχείο. Είναι ένα τυπικό κομμάτι, που δημιουργική μία νομική σχέση, το οποίο σίγουρα θα γίνει μόλις υπάρχει και το γόνιμο έδαφος».

Με τη σειρά της, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε για τον σύντροφό της: «Είναι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται οτιδήποτε σκοτεινό, ήρεμο ή χαρούμενο μόνος του. Όταν κάτι τον θλίβει πολύ, κλείνεται στον δικό του κόσμο και με κάποιον τρόπο κάνει τη δική του θεραπεία.

Με πολλή μεγάλη μου χαρά λέω το για πάντα για τον Κωστή. Αισθάνομαι ότι είναι πολλά πράγματα για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφος μου. Είναι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει, είναι ο καλύτερος μου φίλος και ένας άνθρωπος που αγαπώ ίσως από οποιονδήποτε άλλον».