«Ο Γιάννης Μπέζος μας έλεγε ανέκδοτα στα γυρίσματα»

«Το κακό ήταν ότι δε μπορούσα να κρατηθώ»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (27/9) η Νίκη Σερέτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Εκείνες κι εγώ» όπου υποδύθηκε την Ντέμπορα, την οικιακή βοηθό του Ζάχου Δόγκανου.

Η Νίκη Σερέτη, η οποία αυτή την εποχή παίζει στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει», εξήγησε πως ο Γιάννης Μπέζος ήταν πολύ καλός και μάλιστα έλεγε ανέκδοτα στους ηθοποιούς πριν το γύρισμα για να τους κάνει να νιώσουν πιο άνετα.

Expand player

Οι δηλώσεις της Νίκης Σερέτη για τον Γιάννη Μπέζο

«Η "σπακανόπιτα" έκανε μεγάλη επιτυχία σε όλους τους φούρνους της γειτονιάς. Στα πρώτα επεισόδια μιλούσα με την μπάσα φωνή μου, αλλά τελικά έβαλα στοιχεία δικά μου στο ρόλο.

Ο Γιάννης Μπέζος, μας έλεγε ανέκδοτα και γελούσαμε συνέχεια πριν το γύρισμα. Το κακό ήταν ότι δε μπορούσα να κρατηθώ. Όταν τελείωνε η σειρά και κάναμε τα τελευταία γυρίσματα, είχα μεγάλη συγκίνηση.

Δεν πίστευα ότι θα είχε τέτοιο απόηχο ο ρόλος μου», είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Σερέτη.

Η αποκάλυψη της Νίκης Σερέτη για τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί

Η Νίκη Σερέτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τα προσωπικά της αλλά και για το γεγονός ότι επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση στην σειρά «Το αύριο μας ανήκει».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Επιστρέφω μετά από 12 χρόνια στην τηλεόραση. Μένω σταθερή στις αξίες μου που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίησή μου ως ηθοποιό. Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου και αυτό με κούρασε.

Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα το δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς. Χαίρομαι που το Mega είναι ένα ανοικτό κανάλι που αγκαλιάζει και τη δική μου διαφορετικότητα», είπε αρχικά η Νίκη Σερέτη.

Η Νίκη Σερέτη συνέχισε λέγοντας: «Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν κι εμένα.

Κακοποιητικές συμπεριφορές ως γυναίκα συνάντησα στον επαγγελματικό μου χώρο. Ο θαυμασμός για κάτι εξωτικό και διαφορετικό μπορεί να γίνει αρρωστημένος και ενοχλητικός».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει η Νίκη Σερέτη: «Είχα σχεδόν ξεχάσει να περπατάω»

Γιάννης Μπέζος: «Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε παλιά σίριαλ δεν αισθάνομαι τίποτα»