Συγκλονίζει η Νίκη Σερέτη: «Είχα σχεδόν ξεχάσει να περπατάω»

Η εξομολόγηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Νίκη Σερέτη: «Είχα σχεδόν ξεχάσει να περπατάω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Σερέτη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή την περιοδεία για την παράσταση «Βάκχες» και συγκλόνισε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρωτόγνωρη εμπειρία της καραντίνας για την πανδημία του κορονοϊού και την εσωτερική της αναζήτηση.

Πώς σου φάνηκε η δουλειά μετά την καραντίνα;

Σίγουρα, ο πρώτος καιρός, στην επάνοδο δεν ήταν εύκολος. Είχα ιδρυματοποιηθεί, είχα σχεδόν ξεχάσει να περπατάω… Έμπαινα στο μετρό για να πάω στην πρόβα μου, που ήταν στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και ήδη αυτό από μόνο του, έφτανε για να είμαι κυκλοθυμική. Από τη μία αδημονούσα να πατήσω το πόδι μου στη σκηνή, από την άλλη ασφυκτιούσα στα Μέσα Μεταφοράς που είχε αρχίσει πάλι να είναι ο ένας πάνω στον άλλον και δεν ήξερα από πού να προφυλαχτώ. Την Νίκη Σερέτη, την έχουμε δει με μαγιό και έχουμε πάθει πλάκα.

Η Δεβόρα από το «Εκείνες κι εγώ», μας δείχνει για πρώτη φορά τον αδερφό της! Είναι σαν φωτοτυπία!

Η Δεβόρα από την σειρά «Εκείνες κι εγώ», μας δείχνει για πρώτη φορά τον αδερφό της, και είναι σαν... φωτοτυπία.

Η ηθοποιός, Νίκη Σερέτη, μπορεί να μην βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, ωστόσο είναι ενεργή στα social media.

Σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, με καθημερινές στιγμές της.

Σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram, μας έδειξε και για πρώτη φορά τον αδερφό της. Η «Δεβόρα» της σειράς μοιάζει πάρα πολύ με τον αδερφό της και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.

Δεβόρα «Εκείνες κι εγώ» αδερφός

Δεβόρα «Εκείνες κι εγώ» αδερφός