Ενοχλημένη η Ελένη Μενεγάκη: «Σας παρακαλώ πολύ μην τα λέτε αυτά»

Η ατάκα για την ηλικία που την ενόχλησε

Στην σημερινή εκπομπή «Ελένη», καλεσμένοι ήταν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου με αφορμή τη σειρά που έρχεται στο Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Το δίδυμο θυμήθηκε που ξεκίνησε από το Mega με τις Τρεις Χάριτες και το Δις εξαμαρτείν και τώρα με το Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Ρέππας είπε στην Ελένη: « Βασικά εμείς είμαστε αυτά τα δύο σίριαλ οι Τρεις Χάριτες και το Δις εξαμαρτείν… και τώρα Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Expand player

Μία στα νιάτα και μια στα γεράματα Ελένη» Αυτό άκουσε και η παρουσιάστρια και είπε: «Βρε σας παρακαλώ πάρα πολύ μην τα λέτε αυτά».

Δείτε παρακάτω την Ελένη Μενεγάκη

Απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή της Μενεγάκη - «Όταν θέλω κάτι φωνάζω»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή (29/9), η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τη μέρα που «μετακόμισε» στο Mega, και στο νέο της καμαρίνι, το οποίο είναι μέσα στο πλατό.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πολλές φορές φωνάζει όταν θέλει κάτι και δεν σκέφτεται ότι στα διπλανά πλατό γίνονται εκπομπές.

Το απίστευτο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

«Τόσα χρόνια που δουλεύω το καμαρίνι μου ήταν μακριά από το πλατό και έχω μάθει να μιλάω δυνατά και όποιος μου μιλά σιγά δεν το έχω, θέλω να μου αποσπά την προσοχή και όταν θέλω κάτι φωνάζω «Στάθηηη, Στάθηηη….». Λες και είμαι μόνη μου και φωνάζω και αναρωτιέμαι λες να ακούγεται η φωνή μου στις άλλες εκπομπές… Με ακούτε όλοι;

Πρέπει να συνηθίσω ότι έχω δίπλα μου γείτονες και κάνουν εκπομπή και εγώ είμαι μόνη μου και φωνάζω…. Και είμαι και σε ένα σπίτι που φωνάζω γιατί όλο και κάποιος μιλάει με κάποιον και δεν ακουγόμαστε…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επιστρέφουν οι συμπέθεροι από τα Τίρανα

Ελένη Μενεγάκη: Ποια πρωταγωνίστρια από την σειρά «Άγριες Μέλισσες» θέλει καλεσμένη στην εκπομπή της;