Η Ελένη Μενεγάκη "έκλεψε" το πλατό της Δανάης Μπάρκα στο MEGA

Τι θα γίνει με την εκπομπή της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ελένη Μενεγάκη

Σχεδόν έτοιμα είναι όλα για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έρχεται σύντομα στο MEGA με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 8 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, το πλατό της δεν θα είναι καινούργιου αλλά...παλιό.

Η «Ελένη» θα μεταδίδεται από τα στούντιο της Foss Productions, και όπως έγινε γνωστό η λαμπερή παρουσιάστρια θα έχει καμαρίνι μέσα στο πλατό.

Επίσης, η Ελένη Μενεγάκη πήρε το πλατό της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα και το μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Το Πάμε Δανάη λοιπόν, θα βρίσκεται στο ίδιο στούντιο με το Mega Καλημέρα.

Αρκετές είναι οι διακοπές λοιπόν που έκανε με την οικογένεια της και οι στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, από την επόμενη εβδομάδα θα μας λέει κάθε μεσημέρι "καλησπέρα" μαζί με τους συνεργάτες της "φωτιά".

Όσα αποκαλύφθηκαν για την εκπομπή της Μενεγάκη

Το πρώτο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη μετά την παρουσίαση της εκπομπής της στο Mega

Το απόγευμα της Δευτέρας (31/8), πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για τη νέα εκπομπή που θα αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega, και λίγες ώρες μετά, η αγαπημένη παρουσιάστρια έστειλε το πρώτο της μήνυμα στο κοινό της με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα σε όλα, λοιπόν, η ίδια αποκάλυψε πως η εκπομπή “Ελένη” ξεκινάει την επόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 ενώ πριν μερικές μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

H ίδια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της που βρέθηκαν μαζί της στο event ενώ εξέφρασε και τη μεγάλη της χαρά που θα ξαναέρθει σε επαφή με το τηλεοπτικό κοινό.

«Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα στον Βοτανικό κήπο ! Μαζί με τους συνεργάτες μου @elianoula , @d_ougarezos @savas_poumpouras και @ymoutsos ( ο @theodorekoutsogiannopoulos είναι στο φεστιβάλ Βενετίας ) μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ! Σας ευχαριστώ και πραγματικά χάρηκα πολύ που ξανά βρεθήκαμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της.