Είναι επίσημο - Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Έκανε η ίδια την αποκάλυψη στην παρουσίαση της ομάδας της που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι επίσημο - Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την συχνότητα του MEGA ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πότε θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη εκπομπή της.

Μετά από περίπου έναν χρόνο απουσίας από τον χώρο της τηλεόρασης, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να ξανά επιστρέψει αλλά αυτή τη φορά σε ένα νέο κανάλι, σε αυτό της Συγγρού.

Το απόγευμα μάλιστα της Δευτέρας, έγινε η επίσημη παρουσίαση στους δημοσιογράφους της Ελένης Μενεγάκη και της ομάδας της από το Mega, στους κήπους του Διομήδους στο Χαϊδάρι.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για άγνωστους λόγους απουσίαζε, ενώ είδαμε ένα ακόμα πρόσωπο που θα στελεχώσει την ομάδα της, τον Γιάννη Μούτσο, ο οποίος θα αναλάβει το πιο ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής.

Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Μέσα σε όλα, λοιπόν, η ίδια αποκάλυψε πως η εκπομπή “Ελένη” ξεκινάει την επόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 ενώ πριν μερικές μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA φωτογραφίες

Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA ομάδα

Τότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Το μήνυμα για την πρεμιέρα της στο Mega κάτω από την ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/8), ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την επερχόμενη πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στην οποία θα συμμετέχει.

«Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες! @elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή.

Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας. Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Το σχόλιο αυτό παραξένεψε την Ελένη Μενεγάκη, η οποία απάντησε στον Σάββα Πούμπουρα και ευχήθηκε καλή αρχή για την πρεμιέρα τους.

«Αναπάντεχο;;; Γιατί;;; Δεν το περίμενες;; Κι εγώ που πάντα νόμιζα πως με καταλαβαίνουν όλοι όταν θέλω πολύ με κάποιον να συνεργαστώ !!!Καλή μας αρχή Σάββα μου , θα περάσουμε υπέροχα στο @megatvcom», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κάτω από την ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ελένη Μενεγάκη Σάββας Πούμπουρας Mega