Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σάββας Πούμπουρας: "Μαρτύρησε" ποτέ κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Δεν το κράτησε κρυφό από τον ενθουσιασμό του

Σάββας Πούμπουρας:
News 26.08.2021 15:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε λίγο καιρό η νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA πρόκειται να κάνει πρεμιέρα. Ένας από τους συνεργάτες της είναι και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηστη στα social media.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό, παρόλο που όπως ανέφερε ήταν κάθετος στο να μην κάνει ποτέ πρωινή εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη ήταν αυτή που του άλλαξε την γνώμη.

Έτσι, ο ίδιος, προκειμένου να την ευχαριστήσει δημόσια, προχώρησε σε μια ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία βλέπουμε ένα περσινό απόσπασμα, από την στιγμή που ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της.

Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα για την Ελένη Μενεγάκη

Στην λεζάντα έγραψε: «Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες!

@elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα ????. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. ???????? Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας. Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα».

«Με πήρε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τηλέφωνο»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό DownTown ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με την Ελένη Μενεγάκη για τη εκπομπή της.

Πώς έγινε η πρόταση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Είχες ποτέ σκεφτεί ότι θα δουλεύατε μαζί;

Όχι. Αλλά όταν είχα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της πριν από δυοτρία χρόνια, υπήρξε ωραία χημεία. Συζητούσαμε on και off camera με πολύ ενδιαφέρον. Με πήρε λοιπόν η ίδια τηλέφωνο, μου είπε «Σάββα, η Ελένη είμαι» και κόλλησα, δεν την κατάλαβα.

Ομολογώ πως χάρηκα πολύ με αυτή την πρόταση. Είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος με εκπληκτικό μαγνητισμό. Ξέρει να κερδίζει τους ανθρώπους. Να σκεφτείς, είχα πει ότι δεν θα ξαναγυρίσω σε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, όμως είναι ένα νέο challenge και θέλω να το δοκιμάσω.

Σάββας Πούμπουρας Ελένη Μενεγάκη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε ο Σάββας Πούμπουρας - «Τα ζώα δε χρειάζονται φροντίδα για μία βδομάδα! Φοβάμαι ότι θα δούμε...»

Σάββας Πούμπουρας: «Αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που το κάνει»

Share