Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του - «Τόσο cool το είχα στο μυαλό μου»

Φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του - «Τόσο cool το είχα στο μυαλό μου»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σάββας Πούμπουρας και η αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη καθώς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στις Σπέτσες, ενώ στη συνέχεια βάφτισε την ενάμιση έτους κόρη του, η οποία πήρε το όνομα Κύνθια.

Λίγο μετά τις 6:30 η αγαπημένη οικογένεια έφτασε στο εκκλησάκι όπου πραγματοποιήθηκαν τα δύο μυστήρια και έλαμπε από ευτυχία!

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σάββας Πούμπουρας προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση, με τον ίδιο να μοιράζεται και αρκετό φωτογραφικό υλικό από την ξεχωριστή αυτή μέρα. Στην λεζάντα έγραψε:

«Τα απλά, είναι τα καλύτερα. Ξυπόλυτοι στην άμμο μετά το μυστήριο, δίπλα στο κύμα λες και είσαι σε ταβερνάκι. Τόσο cool το είχα στο μυαλό μου. Bespoke by @papadogamvros decoration @canevents.gr ❤️ Εδώ τα μαγικά κλικς του @christoskoutras κ της @dodonication Σας φιλώ κ σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για τις ευχές!».

Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα για τον γάμο του

Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό

Στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάννα” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου, βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας. Εκεί έθιξε και το πρόβλημα που πέρασε με τον αλκοολισμό στο παρελθόν.

«Έφτασα σε περίεργα σημεία στη ζωή μου, σε αυτοκαταστροφικά, είχα βγει και στην Ελεονώρα και τα είχα πει σχετικά με το αλκοόλ, που είχα ένα θέμα. Ξεσπάς σε κάτι που θα σε βοηθήσει να μην σκέφτεσαι, γιατί το μυαλό σκέφτεται συνεχώς».

«Εξάρτηση, κοίτα ο αλκοολικός δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι στα πατώματα ή στους ανώνυμους αλκοολικούς, αλλά όταν πίνεις και 1-2 ποτά την ημέρα, γιατί τα έχεις ανάγκη για να μην σκέφτεσαι, είναι ένα θέμα».

Ο ίδιος εξήγησε ότι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον αλκοολισμό θέτοντας τους δικούς του στόχους.

«Πέρασα μέσα από διάφορα κύματα τα οποία με έφτασαν σε ένα σημείο να λέω, έτσι θέλω να είναι η ζωή μου; Όχι, θέλω να είναι καλύτερη, πως θα την κάνω καλύτερη; Με αυτούς τους τρόπους».

Ενώ σχετικά με τα επαγγελματικά του δήλωσε ότι αρνήθηκε κάθε πρόταση που δέχτηκε, καθώς καμία από αυτές δεν τον ενδιέφεραν.