Σάββας Πούμπουρας: Η απάντηση για την ενδεχόμενη συνεργασία με την Μενεγάκη - «Προς το παρόν είμαι...»

«Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάββας Πούμπουρας: Η απάντηση για την ενδεχόμενη συνεργασία με την Μενεγάκη - «Προς το παρόν είμαι...»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Σάββας Πούμπουρας συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πιθανή συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε φυσικά και για τον γάμο του στις Σπέτσες με την Αρετή Θεοχαρίδη αλλά και για τα τηλεοπτικά του σχέδια.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

“Γράφονται πολλά, δε ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη μου στον κήπο. Τα πάντα συζητάω, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω ευκαιρίες.

Δοκιμάζω σε πάρα πολλούς τομείς κι ας αποτύχω, δε με ενδιαφέρει. Μπορεί να δοκιμάσω στο εμπόριο, μπορεί να ξαναγυρίσω στην εστίαση, συζητάω τηλεοπτικά. Μπορεί να αποτύχω στα 10 και να πετύχω στα τρία. Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα.

Εγώ είπα ότι έχω δεχτεί προτάσεις. Δεν επιβεβαιώνω και δεν διαψεύδω τίποτα” είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για τον αλκοολισμό

Στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάννα” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου, βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας. Εκεί έθιξε και το πρόβλημα που πέρασε με τον αλκοολισμό στο παρελθόν.

«Έφτασα σε περίεργα σημεία στη ζωή μου, σε αυτοκαταστροφικά, είχα βγει και στην Ελεονώρα και τα είχα πει σχετικά με το αλκοόλ, που είχα ένα θέμα. Ξεσπάς σε κάτι που θα σε βοηθήσει να μην σκέφτεσαι, γιατί το μυαλό σκέφτεται συνεχώς».

«Εξάρτηση, κοίτα ο αλκοολικός δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι στα πατώματα ή στους ανώνυμους αλκοολικούς, αλλά όταν πίνεις και 1-2 ποτά την ημέρα, γιατί τα έχεις ανάγκη για να μην σκέφτεσαι, είναι ένα θέμα».

Ο ίδιος εξήγησε ότι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον αλκοολισμό θέτοντας τους δικούς του στόχους.

«Πέρασα μέσα από διάφορα κύματα τα οποία με έφτασαν σε ένα σημείο να λέω, έτσι θέλω να είναι η ζωή μου; Όχι, θέλω να είναι καλύτερη, πως θα την κάνω καλύτερη; Με αυτούς τους τρόπους».

Ενώ σχετικά με τα επαγγελματικά του δήλωσε ότι αρνήθηκε κάθε πρόταση που δέχτηκε, καθώς καμία από αυτές δεν τον ενδιέφεραν.