Χαμός με το νέο βίντεο της Ελένης Μενεγάκη που ανέβασε το MEGA λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Η αντίστροφη μέτρηση για την τηλεοπτική της επιστροφή έχει ήδη ξεκινήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός με το νέο βίντεο της Ελένης Μενεγάκη που ανέβασε το MEGA λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε ένα ολοκαινούργιο βίντεο με την παρουσιάστρια.

Η ομάδα της είναι έτοιμη -ενώ πραγματοποιήσε και την πρώτη της φωτογράφιση- και η αντίστροφη μέτρηση για την τηλεοπτική αυτή επιστροφή έχει ήδη ξεκινήσει.

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Το νέο βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα

Το MEGA μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο instagram ένα νέο βίντεο, στο οποία η Ελένη Μενεγάκη φοράει ένα φόρεμα σε baby blue χρώμα, που τόσο πολύ της πηγαίνει και απαντά στο τι θα βλέπει η ίδια τη φετινή σεζόν στο Mega το καλό!

Το μήνυμα για την πρεμιέρα της στο Mega κάτω από την ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/8), ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την επερχόμενη πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στην οποία θα συμμετέχει.

«Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες! @elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή.

Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας. Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Το σχόλιο αυτό παραξένεψε την Ελένη Μενεγάκη, η οποία απάντησε στον Σάββα Πούμπουρα και ευχήθηκε καλή αρχή για την πρεμιέρα τους.

«Αναπάντεχο;;; Γιατί;;; Δεν το περίμενες;; Κι εγώ που πάντα νόμιζα πως με καταλαβαίνουν όλοι όταν θέλω πολύ με κάποιον να συνεργαστώ !!!Καλή μας αρχή Σάββα μου , θα περάσουμε υπέροχα στο @megatvcom», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κάτω από την ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ελένη Μενεγάκη Σάββας Πούμπουρας Mega