Ελένη Μενεγάκη: Ποια πρωταγωνίστρια από την σειρά «Άγριες Μέλισσες» θέλει καλεσμένη στην εκπομπή της;

«Εγώ την περιμένω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ποια πρωταγωνίστρια από την σειρά «Άγριες Μέλισσες» θέλει καλεσμένη στην εκπομπή της;

Πριν από λίγες ημέρες η πολυπόθητη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έκανε πρεμιέρα με τον τρίτο κύκλο κι όπως φαίνεται οι εξελίξεις πρόκειται να είναι καταιγιστικές. Ανάμεσά τους, ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο παρακολουθεί την σειρά είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης 29/9 στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε η Μαρία Καβογιάννη. Η ηθοποιός μίλησε για την Μαρία Κίτσου, με την παρουσιάστρια να ζητά να μάθει πληροφορίες για την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών».

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πες μου λίγο πώς είσαστε μαζί στο θέατρο με τη Μαρία Κίτσου; Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ συνέντευξη μαζί της, την έχω δει μόνο στις Άγριες Μέλισσες, δεν την έχω δει στο θέατρο, δώσε μου λίγη εικόνα παραπάνω γι’ αυτή την γυναίκα».

Με την Μαρία Καβογιάννη να απαντά: «Καταρχάς, η Μαρία είναι δώρο Θεού. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός, ένας γοητευτικός και γλυκός άνθρωπος. Έχει μια ευγένεια και μια δύναμη που το θαυμάζεις όλο αυτό. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι μαζί με την Μαρία. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση που είμαι κοντά της».

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη εκδήλωσε την επιθυμία της να γνωρίσει την Μαρία Κίτσου από κοντά, προσκαλώντας την στην εκπομπή της. «Εγώ την περιμένω. Ελπίζω φέτος να τα πούμε και από κοντά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή της Μενεγάκη - «Όταν θέλω κάτι φωνάζω»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή (29/9), η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τη μέρα που «μετακόμισε» στο Mega, και στο νέο της καμαρίνι, το οποίο είναι μέσα στο πλατό.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πολλές φορές φωνάζει όταν θέλει κάτι και δεν σκέφτεται ότι στα διπλανά πλατό γίνονται εκπομπές.

Το απίστευτο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

«Τόσα χρόνια που δουλεύω το καμαρίνι μου ήταν μακριά από το πλατό και έχω μάθει να μιλάω δυνατά και όποιος μου μιλά σιγά δεν το έχω, θέλω να μου αποσπά την προσοχή και όταν θέλω κάτι φωνάζω «Στάθηηη, Στάθηηη….». Λες και είμαι μόνη μου και φωνάζω και αναρωτιέμαι λες να ακούγεται η φωνή μου στις άλλες εκπομπές… Με ακούτε όλοι;

Πρέπει να συνηθίσω ότι έχω δίπλα μου γείτονες και κάνουν εκπομπή και εγώ είμαι μόνη μου και φωνάζω…. Και είμαι και σε ένα σπίτι που φωνάζω γιατί όλο και κάποιος μιλάει με κάποιον και δεν ακουγόμαστε…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.