Θρίλερ με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη - «Μου είπε ότι χρωστούσε χρήματα...»

Νέες αποκαλύψεις για τον ποδοσφαιριστή

Ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Ο ποδοσφαιριστής, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατό του προήλθε από πνιγμό με tire up.

Οι αποκαλύψεις για τον Νίκο Τσουμάνη

«Μαύρη μέρα σήμερα. Η τελευταία μας επαφή ήταν την Παρασκευή. Του έδινα χρήματα και τα επέστρεφε. Είχε οικονομικές δυσκολίες και το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης.

Expand player

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι χρωστούσε περισσότερα χρήματα. Χρωστούσε χρήματα στον πεθερό του», πρόσθεσε ο κ. Κάκαλης.

Η αστυνομία κάνει λόγω για ένα ασυνήθιστο περιστατικό και αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού δεν υπάρχουν ίχνη πάλης.

« Το σίγουρο είναι πως για να αυτοκτονήσει ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο, ήθελε πάρα πολύ να χάσει η ζωή του για να χρησιμοποιήσει τέσσερα δεματικά», τόνισε ο ιατροδικαστής, πρόεδρος ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων.

Ποιος ήταν ο Νίκος Τσουμάνης

  • Ο Νίκος Τσουμάνης ήταν Έλληνας ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 8 Ιουνίου 1990. Ήταν ως αμυντικός στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου. ξεκίνησε από της ακαδημίες τις ομάδας ενώ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Γ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010.
  • Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague, έρχεται για να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα, καθώς μετά την αποχώρηση και των δύο αριστερών μπακ, του δίνεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να αγωνιστεί.
  • Ακόμα είναι Διεθνής με την Ελπίδων. Δυνατό του σημείο το αριστερό του πόδι. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα, ελπίζοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
  • Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έσπασε» τη σιωπή του ο 40χρονος - «Με την Έφη είχαμε...»

Κορωνοϊός: Αυτή είναι η κατανομή των σημερινών (5/10) κρουσμάτων