Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσουμάνης

Ο 30χρονος φέρεται να δολοφονήθηκε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσουμάνης

Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη μετά από την είδηση πως 30χρονις ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, Νίκο Τσουμάνη.

Μάλιστα, ο 30χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είχε στο λαιμό του αυτοσχέδιο βρόχο.

Από την άλλη, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό. Να τονίσουμε πως και ο Κώστας Αργυρόπουλος, ο οποίος ήταν προπονητής έχασε την ζωή του.

Νίκος Τσουμάνης - Θάνατος

Βέβαια, Διεξάγεται προανάκριση αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης έφυγε από «ασφυχτικό θάνατο». Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, ο θάνατος του άτυχου ποδοσφαιριστή προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης (πλαστικά, δεματικά, tire up).

Θεσσαλονίκη - Θάνατος 30χρονου ποδοσφαιριστή

Ποιος ήταν ο Νίκος Τσουμάνης

  • Ο Νίκος Τσουμάνης ήταν Έλληνας ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 8 Ιουνίου 1990. Ήταν ως αμυντικός στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου. ξεκίνησε από της ακαδημίες τις ομάδας ενώ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Γ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010.
  • Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague, έρχεται για να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα, καθώς μετά την αποχώρηση και των δύο αριστερών μπακ, του δίνεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να αγωνιστεί.

Νίκος Τσουμάνης - Θάνατος

  • Ακόμα είναι Διεθνής με την Ελπίδων. Δυνατό του σημείο το αριστερό του πόδι. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα, ελπίζοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
  • Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη