Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μετά την αποκάλυψη πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο J2US. Ανάμεσά τους είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στον οποίο αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας τα νεότερα για την υγεία του.

Με αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη πως η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, ξεπέρασε τον κορωνοϊό και θα εμφανιστεί κανονικά στο J2US, η παρουσιάστρια ανέφερε πως και ο Δημήτρης είναι πλέον καλά και πως αύριο πρόκειται να επιστρέψει κανονικά στην εκπομπή.

Expand player

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Και ο Δημήτρης μας είναι καλύτερα και πολύ σύντομα θα είναι μαζί μας. Αύριο κανονικά. Βγήκε αρνητικός. Τέλεια. Θα είναι εδώ ο Δημήτρης μας αύριο».

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την είδηση πως έχει κορωνοϊό

Πριν λίγες ημέρες ένιωσε αδιαθεσία στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, με αποτέλεσμα να μπει σε προληπτική καραντίνα και τελικά να αποδειχθεί πως νοσεί. Ωστόσο, θα κάνει ακόμη ένα τεστ.

«Είμαι πάρα πολύ καλά αλλά επειδή κάποιες μέρες πριν είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια του J2US βρέθηκα θετικός μετά και από τις δυο δόσεις, δε μπορούσαμε να πούμε κάτι γιατί δε ξέραμε αν είναι από το εμβόλιο γιατί το είχα κάνει δέκα μέρες πριν ή όχι. Έπρεπε να περιμένουμε για να κάνουμε pcr για να είμαστε σίγουροι αν έχω ή δεν έχω. Περιμένω τώρα να κάνω και το δεύτερο pcr, το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, είμαι ασυμπτωματικός. Δεν έχω ανεβάσει ούτε πυρετό ή κάτι άλλο. Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης, ότι αν έχω όντως κορονοϊό το περνάω πολύ ήπια».

«Η Ιωάννα δεν είναι θετική αλλά είναι σε καραντίνα προληπτικά επειδή βρεθήκαμε μαζί. Μέχρι στιγμής είναι αρνητική. Σήμερα θα κάνω και το δεύτερο pcr» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Super Κατερίνα: Ενοχλημένος ο Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής, λόγω της αναφοράς τους στην Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στο αιχμηρό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου για τους Παξούς