Με κορωνοϊό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ποια η κατάσταση υγείας της Ιωάννας Τούνη

Το ζευγάρι της... χρονιάς καραντίνα μαζί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κορωνοϊό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ποια η κατάσταση υγείας της Ιωάννας Τούνη

Το μοντέλο και παρουσιαστής, Δημήτρης Αλεξάνδρου, την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζε από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ το Σάββατο που μας πέρασε δεν εμφανίστηκε στο J2US με την Κέλλυ Κελεκίδου, όπως και άλλα 3 ζευγάρια. Ανάμεσά τους και η Ιωάννα Τούνη, που εννοείται δεν παρέλειψε να ανεβάσει story στο instagram για να εξηγήσει στους followers της τον λόγο που απουσίαζε.

Το πρωί της Δευτέρας 4/10, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε φως στην υπόθεση μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο Happy Day!

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την υγεία Τούνη - Αλεξάνδρου

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νοσεί, το είπα εγώ. Η Ιωάννα Τούνη δεν έχει, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν ήρθε στο σόου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Υπενθυμίζουμε πως η influencer νόσησε το καλοκαίρι από κορωνοϊό.

«Δε θέλω να ξανασχοληθώ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη»

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Να υπενθυμίσουμε πως, οι δυο τους στο παρελθόν έχουν υπάρξει σε σχέση.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας μάλιστα πως δεν επιτρέπεται εκείνη να ασχολείται με ένα τέτοιο θέμα. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Δε με αφορά και δε θα απαντήσω σε κάτι. Η Μαρία Καλάβρια είναι η Μαρία Καλάβρια και δεν επιτρέπεται να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι».