J2US: Απόντες η Τούνη και ο Αλεξάνδρου - Η ανακοίνωσή τους για τον κορωνοϊό

«Από ότι καταλάβατε σήμερα δεν τραγουδάω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Απόντες η Τούνη και ο Αλεξάνδρου - Η ανακοίνωσή τους για τον κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την παραγωγή του J2US με αποτέλεσμα να υπάρξουν μερικές απουσίες από το αποψινό (2/10) live. Ανάμεσα στα άτομα λοιπόν που δεν έδωσαν το παρόν ήταν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι συγκεκριμένα βρίσκεται στο σπίτι τους για προληπτικούς λόγους και η Θεσσαλονικιά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νεότερα, μέσα από ένα βίντει που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

«Όχι δεν έχω κορωνοϊό προς το παρών», έγραψε η Ιωάννα δημοσιεύοντας παράλληλα το αρνητικό τεστ κορωνοϊού που έκανε. «Μας ψάχνετε στο Just έτσι; Αλλά είμαστε σπίτι παιδιά κι εγώ και ο Δημήτρης είμαστε καναπέ, κάναμε τρίπλα. Γιατί έχουν υπάρξει κάποια κρούσματα στο Just και για λόγους ασφαλείας επιλέξαμε να μείνουμε σπίτι μας. Από ότι καταλάβατε σήμερα δεν τραγουδάω..θα ανταμώσουμε σε επόμενο live του J2US. Το περιμένω πως και πως».

Οι δηλώσεις της Τούνη για την απουσία τους από το J2US

Το τερμάτισαν Τούνη και Αλεξάνδρου - Της έβαψε τα μαλλιά στο σπίτι

Ήταν να μην αποκαλύψουν τη σχέση τους η Ιωάννα Τούνη κα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Από εκείνη τη στιγμή, το ζευγάρι μοιράζεται καθημερινά ένα σωρό στιγμιότυπα στο Instagram από την καθημερινότητά του.

Μέχρι που είδαμε, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βάφει τη ρίζα της Ιωάννας Τούνη. Η αγαπημένη influencer βρίσκεται μακριά από τη βάση της αυτόν τον καιρό, τη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει συνεχείς υποχρεώσεις με τη συμμετοχή της στο J2US.

Έτσι, αναγκάστηκε να ζητήσει στον αγαπημένο της να της βάψει τα μαλλιά για να εμφανιστεί έτοιμη το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή. Τα βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι απλά απολαυστικά και το μόνο σίγουρο είναι πως έγιναν viral από το πρώτο κιόλας λεπτό που τα ανέβασε.