Θετική στον κορωνοϊό και δεύτερη παίκτρια του J2US - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετική στον κορωνοϊό και δεύτερη παίκτρια του J2US - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η Εβελίνα Νικόλιζα είναι θετική στον κορωνοϊό, ακόμα μια παίκτρια του j2us αποκάλυψε πως τελικά κόλλησε.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελένη Δήμου. Η ίδια παρόλο που είναι εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις του εμβολίου τελικά διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκε να μεταφερθεί και στα επείγοντα.

Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου για τον κορωνοϊό

Η Ελένη Δήμου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοοιό. Εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου. Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς».

«Έκανα το εμβόλιο, αλλά...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ελένη Δήμου θέλησε να εκφράσει την οργή της για τις αποφάσεις που έχει πάρει η κυβέρνηση λόγω της νέας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Όπως έκανε νωρίτερα και η Βάσια Παναγοπούλου, έτσι και η Ελένη Δήμου εξήγησε πως για ακόμα μία φορά ακυρώθηκε μία συναυλία, την ώρα που στην Επίδαυρο γίνονται κανονικά παραστάσεις με αρκετό κόσμο.

«Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Καλημέρα σας! Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η Περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα...

Posted by Eleni Dimou on Tuesday, July 13, 2021