Θετικό στον κορωνοϊό πρόσωπο του J2US

Αποκάλυψε τα συμπτώματα που είχε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετικό στον κορωνοϊό πρόσωπο του J2US

Μεγάλη είναι η ανησυχία που υπάρχει καθώς ένα πρόσωπο του J2US, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, παρόλο που τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον επικίνδυνο ιό.

Αυτό το πρόσωπο του J2US έχει κορωνοϊό

Ο λόγος για την Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία φέτος εμφανίζεται στη σκηνή του J2US στο πλευρό του Νίκου Μπάρκουλη, ενώ είναι και μέλος της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε Γίνεται.

«Ρε παιδιά τι κάνετε πως είστε; Μου έχετε λείψει αλλά υπάρχει ένας σοβαρός λόγος που έγινε αυτό και εξαφανίστηκα λίγο. Παρόλο που και στο “Καλύτερα δε γίνεται” και στο “Just the two of us” τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, αυτά που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ, δυστυχώς κάπου εγώ άρπαξα τον Covid.

Με βλέπετε λίγο να έχω αναθαρρήσει γιατί βγήκα θετική την Δευτέρα, οπότε από τότε έχουν κάνει τεστ όλοι οι δικοί μου και από την εκπομπή και ο Κλεάνθης ακόμη που κοιμηθήκαμε μαζί την Κυριακή και δεν κόλλησα κανέναν και αυτό μου δίνει μια ηρεμία στην ψυχούλα μου. Εγώ το περνάω σχετικά ελαφριά, έκανα πυρετό μέχρι 37,5. Μύτη, λαιμό και έχω χάσει τη γεύση μου. Είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο τόσες μέρες…Είμαι πλήρως εμβολιασμένη έκανα και τη δεύτερη δόση. Την δεύτερη δόση την έκανα μέσω Ιουλίου…», είπε στο βίντεο που ανέβασε η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Έβαλα μέσον για το J2US αλλά δεν πέρασα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star έκανε το πρωί της Τετάρτης (29/9) η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη επιθυμία της να πάει στο J2US, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor 4, την οποία πρόσφατα είδαμε και στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε νέο ρόλο, αποκάλυψε πως έβαλε μέσο για να μπει στο J2US αλλά δεν τα κατάφερε μιας και η παραγωγή επέλεξε τον Τζέιμς Καφετζή.

«Δεν πέρασα. Είχα βάλει κάποιον άνθρωπο να με φέρει σε επαφή αλλά δεν έτυχε, πήραν τον Τζέιμς», είπε αρχικα.

Αναφερόμενα στο Survivor 4, είπε: «Δεν ήταν εύκολη εμπειρία, δεν το συνιστώ σε όλους, ήταν πολύ βάναυσο».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση που έγινε για την ανάμειξή της στη σχέση του Σάκη και τη Μαριαλένα, είπε: «Δεν ξέρω γιατί στεκόμαστε όλο εκεί και όλοι με ρωτάνε για αυτό».