J2US: Έμεινε "κάγκελο" η Παπαδοπούλου μόλις άκουσε ποιο θα είναι το ταίρι της

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Έμεινε

Το «Just the 2 of us» επέστρεψε και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Αυτή τη φορά ο Νίκος Κοκλώνης καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του Alpha και όπως είδαμε η εμφάνισή του ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Μέσα σε όλα μετά από το πρώτο ζευγάρι αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο Κώστας Φραγκολιάς ήρθε η σειρά της Ειρήνης Παπαδοπούλου να αποκαλύψει ποιο θα είναι το ταίρι της στο show.

Όπως είδαμε οι δυο τους έχουν ένα κοινό καθώς έχουν πάει και οι δυο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor. Έτσι, λοιπόν μόλις άκουσε ότι θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής έμεινε "κάγκελο" καθώς δεν το περίμενε.

Δείτε παρακάτω την αντίδραση της Ειρήνης Παπαδοπούλου

J2US: Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στην πρεμιέρα

Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του J2US

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, με την ξεχωριστή, αυθεντική φωνή έρχεται ζωντανά στην πρεμιέρα του «Just the 2 of Us», αύριο Σάββατο στις 20:00 στον Alpha. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα είναι guest στο πρώτο live του φαντασμαγορικού σόου, για να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές, με την μοναδική ερμηνεία του σε παλιές και καινούργιες επιτυχίες του.

Το «Just the 2 of Us» με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show, έρχεται σε σκηνή απ’ το μέλλον και μας προσκαλεί κάθε Σάββατο σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ και μουσικής, με τα πιο αγαπημένα και ηχηρά ονόματα της showbiz, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί!

Στην κριτική επιτροπή, οι ξεχωριστοί, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής σε ένα αγαπημένο συνδυασμό ταλέντου, πληθωρικότητας, χιούμορ, πολυπραγμοσύνης, λάμψης, και αυτοσαρκασμού!

«Just the 2 of Us» – Το τραγούδι και το show γίνονται κάθε εβδομάδα το πιο λαμπερό ζευγάρι!