J2US: Εντυπωσίασε το πρώτο ζευγάρι Φραγκολιάς - Μαντώ

Και οι απαιτήσεις του Κώστα Φραγκολιά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Εντυπωσίασε το πρώτο ζευγάρι Φραγκολιάς - Μαντώ

Το «Just the two of us» επέστρεψε και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στον Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης μετά από την εντυπωσιακή του εμφάνιση κατά την έναρξη του show έδωσε την σκυτάλη στους διαγωνιζόμενους.

Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε στο πλατό του show ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς με την Μαντώ οι οποίοι επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Don't start now» από την Dua Lipa.

Μετά το τέλος του τραγουδιού ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Έχει υψηλές απαιτήσεις» καθώς είχε αρκετό άγχος ενώ από την άλλη η Μαντώ δεν δίστασε να τραγουδήσει το στοιχηματίζω" στη σκηνή του J2US.

Δείτε παρακάτω την Μαντώ και τον Κώστα Φραγκολιά

Ανακοίνωσε επιτέλους το νέο τηλεοπτικό της βήμα η Ιωάννα Τούνη

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο τηλεοπτικό βήμα που πρόκειται να κάνει, το οποίο δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή της στο J2US.

Όπως εξήγησε λοιπόν η γνωστή influencer, τόσο καιρό η παραγωγή δεν την άφηνε να μιλήσει ανοιχτά, αλλά χθες μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος της έδωσε και το τελικό "οκ".

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη για το J2US

«Έχω κάτι που θέλω να μοιραστώ εδώ και πάρα πολύ καιρό μαζί σου, αλλά δεν με αφήνουν από την παραγωγή για κάποιο λόγο αν και το ξέρουν όλοι.

Τέλος πάντων τελικά με άφησαν. Μίλησα χθες με τον κύριο Κοκλώνη, που λογικά θα με σκοτώσει τώρα αν ακούσει ότι τον είπα κύριο Κοκλώνη και με άφησαν! Παιδιά θα είμαι στο J2US!

Είμαι Αθήνα για πρόβες φουλ, δηλαδή δεν είμαι εδώ μόνο για τον έρωτα, κάνω και κάτι. Σάββατο 20.00 το βράδυ πρεμιέρα J2US», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στα insta stories που ανέβασε.