Και άλλος παίκτης του J2US θετικός στον κορωνοϊό - Η ανακοίνωση του

5 μέχρι στιγμής τα γνωστά κρούσματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Και άλλος παίκτης του J2US θετικός στον κορωνοϊό - Η ανακοίνωση του

Μέρα με την ημέρα όλο και αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο Just the 2 of us. Ωστόσο, μέχρι ώρας σε πιο άσχημη κατάσταση βρίσκεται η Ελένη Δήμου η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η ψυχολογία της είναι στα πατώματα.

Εάν συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό η κατάσταση με τον κορωνοϊό δύσκολα το live θα βγει στον αέρα, καθώς ήδη 3 ζευγάρια θα βρεθούν εκτός το Σάββατο 9/10.

Αυτός ο παίκτης του J2US βρέθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρκουλη, γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος είναι το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο show. Μέσα από αναρτήσεις που έκανε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram, αποκάλυψε πως έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου και έτσι τον περνάει πολύ ήπια.

Τρέμει η ψυχή του Κοκλώνη για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη στο J2US

Ο κορωνοϊός δεν λέει να φύγει από το J2us! Τα κρούσματα που έχουν σκάσει μπορεί να μην ματαιώνουν το σόου, ωστόσο ταλαιπωρούν τους παίκτες, άλλους περισσότερο κι άλλους λιγότερο!

Στο νοσοκομείο μπήκε πάλι η Ελένη Δήμου, η οποία νοσεί ενώ είναι εμβολιασμένη (δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε). Από την άλλη ο Νίκος Κοκλώνης έσπευσε να αποσαφηνίσει στο Happy Day στον ALPHA, ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρρώστησε αλλά η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη είναι καλά (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Just the two of us

Το μεγάλο άγχος, όμως, του Κοκλώνη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso με δημοσίευμά της, είναι η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται ένα βήμα πριν γεννήσει.

"Δεν θέλω να κολλήσει τίποτα, θέλω ο μικρούλης να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Δεν ξέρω πότε θα γεννήσει με το καλό. Φοράει μάσκα. Εγώ φοβάμαι μη γίνει κάτι στον αέρα, μην σπάσουν τα νερά.", ανέφερε ο παρουσιαστής στην Τσιμτσιλή!