Άσχημα ψυχολογικά η Ελένη Δήμου - «Θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου»

«Όποιος αρνείται να κάνει εμβόλιο να πάει να πεθάνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημα ψυχολογικά η Ελένη Δήμου - «Θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου»

Δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Δήμου καθώς διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό και λόγω έντονης δύσπνοιας κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται ανάμεσα στα κρούσματα που βρέθηκαν στο J2US. Επίσης θετικός μεταξύ άλλων, βρέθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (η κατάσταση της υγείας του).

Μια ημέρα μετά την είσοδο της στο νοσοκομείο, η Ελένη Δήμου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της και την ψυχολογία της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένης Δήμου

«Απορώ με τους πανίβλακες που αμφισβητούν τους γιατρούς που έσωσαν την ανθρωπότητα. Μη διακινδυνεύετε τη ζωή μας, μη θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις με αυτόν τον τρόπο. Αισθανόμουν την πτώση και το οξύμετρο έδειχνε μία πάνω μία κάτω. Οι γιατροί έκριναν από το σπίτι ότι πρέπει να μπω στο νοσοκομείο από την πρώτη εβδομάδα. Εγώ δεν αισθανόμουν δύσπνοια, απλά είχα λίγο πυρετό τον οποίο δεν άφηνα να εξελιχθεί με τα αντιπυρετικά και αυτό με έριχνε. Τελικά ξύπνησα μια μέρα και αισθανόμουν βάρος στο στήθος. Είπα εδώ στους νοσηλευτές που είναι εξαιρετικοί ότι αν μου κάνουν διασωλήνωση θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου».

«Με έχει πάρει πολύ από κάτω. Φοράω μάσκα συνέχεια που με πιέζει και μου λένε ότι αν τη βγάζω θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Όποιος αρνείται να κάνει εμβόλιο να πάει να πεθάνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους».

«Έκανα το εμβόλιο, αλλά...»

«Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Καλημέρα σας! Ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η Περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα...

Posted by Eleni Dimou on Tuesday, July 13, 2021