Μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο η Ελένη Δήμου - Η ανάρτηση της για τις εξελίξεις της υγείας της

«Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν μπορώ να το αποφύγω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο η Ελένη Δήμου - Η ανάρτηση της για τις εξελίξεις της υγείας της

Δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Δήμου καθώς νοσεί από κορωνοϊό. Η είδηση έγινε γνωστή καθώς διεγνώσθη πριν από λίγο καιρό με έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς. Να τονίσουμε πως η ίδια συμμετέχει στο j2us όπου τα κρούσματα έχουν αυξηθεί ραγδαία.

Μάλιστα, ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όπου κάνει καραντίνα με την αγαπημένη του. Η Ελένη Δήμου δημοσίευσε ένα βίντεο σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η γνωστή τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι χάλια και ότι θα μπει ξανά στο νοσοκομείο αφού είχε. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά το βίντεο που δημοσίευσε πως: «Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο. Είμαι χάλια».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένη Δήμου για την κατάσταση της υγείας της

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ελένη Δήμου

Η Ελένη Δήμου (πραγματικό όνομα: Ελένη Γκικοδήμου, 27 Δεκεμβρίου 1957-) είναι Ελληνίδα δημοφιλής τραγουδίστρια της ελαφράς, της λαϊκής και της νεο-ελαφράς μουσικής, με καλλιτεχνική ακμή κατά τη δεκαετία του 1980 και του 1990. Από το 2014 ανέλαβε Β' Αντιπρόεδρος του ΕΚΚΕ. Σήμερα ζει στην Παλλήνη. Είναι παντρεμένη με τον Άκη Γκολφίδη και έχουν έναν γιο.

Ελένη Δήμου ξέσπασμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Δεκεμβρίου 1957, με καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο από την πλευρά του πατέρα της, ενώ η μητέρα ήταν από την Μικρά Ασία. Η οικογένειά της ήταν φτωχή και λαϊκή, όμως αγαπούσαν το τραγούδι και τη μουσική. Ξεκίνησε την καριέρα της από το Ωδείο Αθηνών και έπειτα από μεσολάβηση του οικογενειακού φίλου Δημήτρη Χορν γνωρίστηκε με τον Μάνο Χατζηδάκι και έλαβε μέρος σε εκδήλωση του Τρίτου Προγράμματος στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου τραγούδησε ανέκδοτα τραγούδια του Δημήτρη Λέκκα.