Βάσω Λασκαράκη: «Όταν γνώρισα τον Σουλτάτο, μου φαίνονταν όλα ύποπτα»

«Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και στο πώς εξελίχθηκε η σχέση τους όταν γνωρίστηκαν.

Βέβαια, στη συζήτηση που έκαναν, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει και μία εξαιρετικά αμήχανη ερώτηση στη Βάσω Λασκαράκη.

Expand player

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούν. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμη όταν γνώρισα τον Λευτέρη. Είχα πολλές ανασφάλειες, πολλά “μήπως”, πολλές αγωνίες. Δεν κοιμόμουνα!

Όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα. Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το “θα το αφήσω να με πάει”. Όταν καταλαβαίνεις ότι τα λάθη είναι για να πηγαίνεις παρακάτω όχι για να τιμωρείσαι απελευθερώνεσαι», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου με τα ξύλινα πατώματα και το θηριώδες τζάκι

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να λατρεύουν τα ταξίδια, με την Κρήτη να είναι ο κύριος προορισμός τους όταν ο καιρός ζεσταίνει, ωστόσο καταφύγιο τους παραμένει το σπίτι τους στην Αθήνα. Το ζευγάρι το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα και να περνάει όμορφο ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

Μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα. Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημα νέα για την Βάσω Λασκαράκη - Θα ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα δυστυχώς...

Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη στα social media που έφερε το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη