“Αν γνώριζες τον Λεύτερη Σουλτάτο πριν 15 χρόνια..." - Η αμήχανη ερώτηση της Μενεγάκη στην Βάσω Λασκαράκη

"Δεν είμαι άνθρωπος που λέει..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
“Αν γνώριζες τον Λεύτερη Σουλτάτο πριν 15 χρόνια...

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) η Βάσω Λασκαράκη. Η παρουσιάστρια μάλιστα κατά την διάρκεια της συζήτησης την ρώτησε για τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε αν θα ήταν και πάλι ο άνθρωπός της αν τον γνώριζε πριν 15 χρόνια.

Το σχόλιο της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

«Δεν ξέρω. Νομίζω ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει τυχαία. Δεν είμαι άνθρωπος που λέει το κάρμα και όλα αυτά. Κάποιες φορές τα πράγματα με οδηγούν εκεί γιατί μου το δείχνει η ζωή.

Πολλές φορές λέω τι θα γίνονταν αν συναντιόμασταν 10 ή 15 χρόνια πριν ή 5 μετά. Λες μήπως. Όταν το άφησες λες αυτός ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή» απάντησε η ηθοποιός που φημολογούνταν ότι ήταν ξανά έγκυος.

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου με τα ξύλινα πατώματα και το θηριώδες τζάκι

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να λατρεύουν τα ταξίδια, με την Κρήτη να είναι ο κύριος προορισμός τους όταν ο καιρός ζεσταίνει, ωστόσο καταφύγιο τους παραμένει το σπίτι τους στην Αθήνα. Το ζευγάρι το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα και να περνάει όμορφο ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

Μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα. Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης