Έγκυος η Βάσω Λασκαράκη; Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το μαγιό και η πόζα που πρόδωσαν τα πάντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Βάσω Λασκαράκη; Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η αλήθεια είναι πως θέλει να χαρίσει ένα αδερφάκι στην κόρη της, Εύα, και το έχει δηλώσει ανοιχτά αρκετές φορές. Η Βάσω Λασκαράκη σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει πει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ.

Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει».

Λέτε ο Θεός να της το έφερε το καλό;

Φήμες ήθελαν την ηθοποιό εδώ και καιρό να διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Από τότε που και η κολλητή της, Αθηνά Οικονομάκου, ανακοίνωσε πως περιμένει κι άλλο παιδί πολλοί έκαναν λόγο για ταυτόχρονη κύηση, κάτι που θα ήταν πολύ γλυκό. Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε - τότε - τίποτα.

Πριν από λίγες ώρες, όμως, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαγιό κοιτώντας την θάλασσα και χαϊδεύει απαλά την κοιλιά της.

Από κάτω στα σχόλια άφησαν καρδούλες τόσο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, όσο και η κολλητή της Αθηνά αλλά και πολλοί άλλοι διάσημοι της ελληνικής showbiz!

Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη που φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης

Βάσω Λασκαράκη έγκυος

Εμείς της ευχόμαστε με το καλό, αν είναι όντως να έρθει!

Πρωταγωνίστρια σε νέα σειρά της ΕΡΤ η Βάσω Λασκαράκη

Επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια». Η ηθοποιός θα συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Ρένια Λιουζίδου.

Το σενάριο της νέας παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο ανθρώπους που μισιούνται και συγκρούονται. Είναι κι οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες κι ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς. Στα χέρια τους θα βρεθεί από λάθος ένα μωρό… ανατρέποντας τα πάντα στις ζωές τους. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος.