Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Αθηνά Οικονομάκου

Έκανε τη χαρμόσυνη ανακοίνωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Αθηνά Οικονομάκου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της και στην λεζάντα έκανε την ανακοίνωση για το παιδάκι που περιμένει.

«Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια», έγραψε η ηθοποιός κάτω από την τρυφερή φωτογραφία της, ενώ και σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε πως θέλει πολύ ένα δεύτερο παιδάκι.

Αθηνά Οικονομάκου έγκυος

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός είχε βρεθεί στο Pop Up και είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού λέγοντας: «Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τον μικρό γιατί άλλαξε όλη μου η ζωή. Το ήξερα, το ήθελα και ήταν απόφασή μας με τον άντρα μου αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι περιμένεις, οπότε τον πρώτο καιρό ζορίστηκα. Καθώς περνά ο καιρός και αποδέχεσαι τη νέα συνθήκη, βρίσκεις τις ισορροπίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη φάση στη ζωή μου που νιώθω ότι είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδάκι»!

Με το καλό!

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το love story και ο γιος τους

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013.

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», δήλωνε η Αθηνά σε συνέντευξη της.

Το 2015, σε μια ακόμη συνέντευξη δηλώνει: «Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος…Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν ”σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω».

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Το τέλος του 2014 βρίσκει το ερωτευμένο ζευγάρι να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Παντρεύεται με πολιτικό στο Γύθειο κάτω από άκρα μυστικότητα και καλεσμένοι είναι η οικογένεια και οι πολύ στενοί φίλοι τους.

Στις 14 Μαρτίου του 2018, Αθηνά και Φίλιππος γίνονται για πρώτη φορά γονείς και ο μικρός Μάξιμος έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας Μιχόπουλου.

Λίγο καιρό αργότερα, πραγματοποιεί τον θρησκευτικό γάμο του στη Μύκονο, ο οποίος ήταν παραμυθέμιος.