Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά η Αθηνά Οικονομάκου

«Θα ήθελα να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά η Αθηνά Οικονομάκου

Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά είναι η Αθηνά Οικονομάκου και το αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε. Η ηθοποιός, δήλωσε ανοιχτά πως θέλει να αποκτήσει αδερφάκι ο γιος της, Μάξιμος.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα σου μέχρι σήμερα;

«Είμαι ένα κορίτσι από την επαρχία που ανέβηκα μόνη μου στην Αθήνα, χωρίς να έχω γνωστούς, φίλους, ή συγγενείς στον καλλιτεχνικό χώρο, χωρίς να είμαι πλουσιοκόριτσο και έχω πετύχει πολλούς από τους στόχους μου. Μάλιστα, σε μια δουλειά, όπως αυτή του ηθοποιού, που ξεκίνησα σε μια δύσκολη περίοδο. Επίσης, έχω ανοίξει δύο επιχειρήσεις στις οποίες είμαι από πάνω, τις πονάω, ασχολούμαι και δουλεύω σκληρά. Όλα αυτά στηριζόμενη μόνο στα δικά μου πόδια και στις δικές μου πλάτες.

Από εκεί και πέρα, έχω δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια και το παιδί μου είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μου. Ο δυναμισμός, η πίστη και η αισιοδοξία μου με έχουν κάνει να είμαι ευτυχισμένη με τη ζωή που έχω, μιας και όλα είναι δικές μου επιλογές και κατορθώματα».

Αθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη

Τώρα που ο Μάξιμος είναι δυόμιση ετών, είσαι έτοιμη να κάνεις δεύτερο παιδάκι;

«Ο Μάξιμος πλέον έχει μεγαλώσει και είναι σε μια καλή ηλικία όπου, ναι, είμαι έτοιμη και θα ήθελα να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι», είπε στο MYtv και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Να σημειώσουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου έπεσε θύμα απάτης. Δείτε τι συνέβη.

Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου στις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Φήμες που έχουν βγει, θέλουν την Αθηνά Οικονομάκου να είναι για δεύτερη φορά έγκυος, ωστόσο όπως φαίνεται η ίδια δεν... γνωρίζει κάτι. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που της έγινε στα social media, απάντησε ανοιχτά.

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φήμες μέσω αναρτήσεων. Χθες ωστόσο, έκανε ένα Q&A, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις πους.

Μια ερώτηση που δέχτηκε είναι πως «ακούγεται σε πολλά σαιτ ότι είσαι ξανά έγκυος. Πες μας ότι θα μας κάνεις πάλι χαρούμενους;». Τότε η Αθηνά Οικονομάκου, δεν δίστασε και απάντησε δημόσια «Που; Δεν το έχω δει».

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος