Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αθηνά Οικονομάκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αθηνά Οικονομάκου

Ολοένα και περισσότερα γνωστά άτομα της σόου μπιζ πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης από ανθρώπους που προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα εις βάρος του ονόματος του. Ένα από αυτά είναι δυστυχώς και η Αθηνά Οικονομάκου.

Ειδικότερα, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό προειδοποιώντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι κάποια έφτιαξαν ένα ψεύτικο προφίλ με σκοπό να εξαπατούν τον κόσμο και να παίρνουν τα τραπεζικά τους στοιχεία. Ωστόσο, πέρα από την προειδοποίηση της απάτης, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε και κάτι άλλο!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αθηνά Οικονομάκου

Εκτός από την Αθηνά Οικονομάκου, θύμα απάτης έπεσε και ο Σάκης Τανιμανίδης

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και μάλιστα, έκτος Ελλάδος.

Μία follower του, αποφάσισε να του στείλει μήνυμα καθώς τον εντόπισε στο Tinder ως Christophe. Πρόκειται για ένα ψεύτικο προφίλ το οποίο χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες του Έλληνα παρουσιαστή προκειμένου να προσελκύει τους άλλους χρήστες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αστειεύτηκε με το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για να προσέχουν.

«Αν μένεις στο Βερολίνο, λοιπόν και θέλεις να γνωρίσεις τον Christophe που μου μοιάζει απίστευτα… μη διστάσεις», έγραψε με χιούμορ ο Σάκης Τανιμανίδης στην ίδια ανάρτηση. Δείτε εδώ και την άγνωστη σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με παίκτρια του GNTM 3.

Σάκης Τανιμανίδης διαδικτυακή απάτη

Το ίδιο και η Δέσποινα Βανδή

Θύμα απάτης η Δέσποινα Βανδή. Άγριο ξέσπασμα της τραγουδίστριας στα social media για αυτούς που εκμεταλλεύονται το όνομα της, για να πουλήσουν μερικά σκευάσματα που ίσως είναι κακά για την υγεία μας.

Ένα ακόμη πρόσωπο στην λίστα με τους επώνυμους που έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης είναι και η Δέσποινα Βανδή.

Ωστόσο η δική της περίπτωση είναι ακόμα χειρότερη, καθώς οι υπεύθυνοι είχαν δημιουργήσει μέχρι και ψεύτικη «συνέντευξη» μαζί της να μιλά για το προϊόν αδυνατίσματος, που δήθεν είχε δοκιμάσει κι εκείνη.

Η Δέσποινα Βανδή ανακάλυψε ότι έπεσε θύμα απάτης από μια εταιρεία με διατροφικά είδη, όπου χρησιμοποιούσε εν άγνοιά της και χωρίς την άδειά της το όνομα της.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους followers της στο Instagram ότι όλα είναι ψέματα και απάτη και η ίδια δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφονται για εκείνη με αναρτήσεις στα Insta Stories της.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Θύμα απάτης Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή απάτη ξέσπασμα

Δέσποινα Βανδή απάτη άγριο ξέσπασμα