Στη φόρα όλα: Η άγνωστη σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με παίκτρια του GNTM 3

Αποκάλυψε τα πάντα η ίδια η μητέρα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη φόρα όλα: Η άγνωστη σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με παίκτρια του GNTM 3

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστή η άγνωστη μέχρι στιγμής σχέση που είχε ο Σάκης Τανιμανίδης με μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του GNTM 3!

Για την ακρίβεια, η μητέρα της ίδιας της παίκτριας του GNTM μίλησε για την κόρη της στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», όπου αποκάλυψε την άγνωστη αυτή σχέση.

Αυτή είναι η παίκτρια του GNTM 3 που γνωρίζεται από παλιά με τον Σάκη Τανιμανίδη

Σύμφωνα με όσα είπε στον Νίκο Γεωργιάδη, το 24χρονο επίδοξο μοντέλο είναι έτσι ακριβώς όπως τη βλέπουμε και στη ζωή της και δείχνει στο ριάλιτι μόδας τον πραγματικό της χαρακτήρα.

«Η Ρασέλ είναι πολύ δυναμική. Πάντα έλεγε τα πράγματα ευθέως. Η Ρασέλ δεν βρίζει… Με ενοχλεί όταν λένε το αντίθετο. Ο Παναγιώτης έλεγε άσχημα πράγματα, αλλά κανένας δεν το σχολίαζε. Δεν θα βγω εγώ στην τηλεόραση να κατηγορήσω κάποιο παιδί που έχει μιλήσει άσχημα για το παιδί μου. Αυτό είναι πολύ κακό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ ολόγυμνες φωτογραφίες της Ρασέλ!

Σάκης Τανιμανίδης: Οι άγνωστες πλαστικές στο πρόσωπο και οι φωτογραφίες που τον καίνε!

Είναι νέος, πολύ ωραίος και επιτυχημένος παρουσιαστής! Αυτά, κανείς δεν μπορεί να τα αρνηθεί για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Όμως, εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες παλιές φωτογραφίες που ενδεχομένως αποδεικνύουν ότι... έχει λάβει και την βοήθεια του πλαστικού, ώστε να ενισχύσει την φυσική του ομορφιά!

Ο παρουσιαστής του Survivor που έχει κάψει καρδιές και έχει τρελάνει το γυναικείο φύλο με το κορμί του ήταν πραγματικά αγνώριστος στα νιάτα του και εμείς στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας τις σχετικές φωτογραφίες!

Ο μελαχρινός παρουσιαστής έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα το 2004, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στο κανάλι της Θεσσαλονίκης, TV100.

Στις επίμαχες φωτογραφίες λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται με τελείως διαφορετική μύτη για άγνωστους λόγους! Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει πλαστικές, ενώ άλλοι ότι απλά ο Σάκης με τα χρόνια, όπως και πολλοί άντρες άλλωστε, έχουν αλλάξει και έχουν ομορφύνει!

Εμείς, κοιτάζοντας τες παρατηρήσαμε μία εμφανή διαφορά στο πρόσωπο του, που μας έκανε εντύπωση, ωστόσο είμαστε ακόμα σε έρευνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ο Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor πριν τις πλαστικέςΟ Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor πριν τις πλαστικές