Ανακοίνωση "φωτιά" από την Αθηνά Οικονομάκου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοίνωση

Μια ανακοίνωση "φωτιά" έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία σίγουρα θα χαροποιήσει τις διαδικτυακές της φίλες.

Η ηθοποιός που έχει τη δική της εταιρία ρούχων, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως κάτι νέο και φρέσκο έρχεται πολύ σύντομα, για να μας κρατήσει σε αγωνία.

Όπως φαίνεται αυτό το "κάτι" φρέσκο" αφορά το Project Soma, καθώς την ώρα που έκανε την ανακοίνωση βρισκόταν στο στούντιο για φωτογράφιση. Δείτε ωστόσο πως περνάει η ηθοποιός την καραντίνα στο σπίτι της.

Αθηνά Οικονομάκου project soma

Το τζάκι αναμμένο δίπλα στο δέντρο: Υπερπαραγωγή το σαλόνι Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης του instagram και πρόσφατα μοιράστηκε την διαδικασία στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο! Πριν λίγες ώρες επέστρεψε με νέο στιγμιότυπο που μας δείχνει το απίστευτο αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής!

Το σπίτι τους φαίνεται να είναι εκτός από συγκλονιστικό όσον αφορά το θέμα της διακόσμησης και λίγο πιο ζεστό αφού πλέον το χριστουγεννιάτικο mood βρίσκεται all over the air!

Μιχόπουλος - Οικονομάκου σπίτι Χριστούγεννα

Ρομαντικό δείπνο για Οικονομάκου - Μιχόπουλο - Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία μέσα από την οποία έδειξε το ρομαντικό δείπνο που ετοίμασε για εκείνη και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολύ από τον χρόνο του στο σπίτι λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί. Η ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά ανεβάζει στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Η μαγειρική είναι μία συνήθεια που έχει κλέψει την καρδιά της Αθηνάς Οικονομάκου, κάτι που άλλωστε είδαμε και στην προηγούμενη καραντίνα, όπου δοκίμαζε καθημερινά νέες συνταγές, κυρίως υγιεινές.

Αυτή τη φορά μαγείρεψε μία λαχταριστή ομελέτα και εννοείται τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος