Με ξύλινο τραπέζι η κουζίνα στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Ντοκουμέντο από μέσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ξύλινο τραπέζι η κουζίνα στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και συγκεκριμένα μέσα από την κουζίνα της, με το οποίο έδειξε το ξύλινο τραπέζι που έχει τοποθετήσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με την οικογένειά της ή από την δουλειά της.

Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε στο τραπέζι της κουζίνας της και μας έδωσε μία ακόμα γεύση από το εσωτερικού του υπέροχου σπιτιού της, ενώ πριν από λίγες μέρες είδαμε και το τζάκι που έχει στο σαλόνι της.

Αυτή είναι η κουζίνα που έχουν στο σπίτι τους η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι

Στόλισαν Οικονομάκου - Μιχόπουλος! Χαμός στο σπίτι τους

Μπορεί σε σχέση με τους υπόλοιπους celebrity να άργησαν, όμως τελικά η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ξεκίνησαν τις ετοιμασίες στολισμού.

Στο κλίμα των εορτών μπήκε το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο πρόσφατα πέρασε ένα ρομαντικό δείπνο, και ήδη η ηθοποιός ξεκίνησε να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα πρώτα βήματα του στολισμού.

Η ίδια μας αποκάλυψε ότι στο σπίτι κυριαρχεί ένας χαμός αφού είναι γεμάτο με στολίδια και διακοσμητικά!

Μέσω ενός instastory της, η Αθηνά Οικονομάκου μας ενημερώνει για τις διαδικασίες του στολισμού, φορώντας ένα αξιολάτρευτο χριστουγεννιάτικο σκουφάκι!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ήρθε και η δική μας σειρά να στολίσουμε το δέντρο μας»!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου:

Στόλισαν Οικονομάκου - Μιχόπουλος

Αθήνα Οικονομάκου: Στο σπίτι της με το Μιχοπούλο έχει μέχρι και... γυμναστήριο

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχει «χτίσει» μια πολύ όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το σπίτι τους είναι το προσωπικό τους καταφύγιο. Μέσα στο οποίο έχουν μέχρι και... γυμναστήριο.

Μπορεί η ηθοποιός να μένει σπίτι της λόγω του δεύτερου lockdown, ωστόσο, σίγουρα δεν περνάει βαρετά την ημέρα της. Παίζει καθημερινά με το γιο της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία και όταν βρίσκει χρόνο κάνει την γυμναστική της.

Στο σπίτι της, έχουν διαμορφώσει ένα δωμάτιο έτσι, ώστε να κάνουν άνετα γυμναστική με το ποδήλατο να είναι το αγαπημένο της όργανο, αφού γυμνάζει τα πόδια. Η Αθηνά Οικονομάκου, διαθέτει άψογες αναλογίες και αυτό φαίνεται από τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες όπου φοράει εντυπωσιακά μαγιό.

Αθήνα Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος σπίτι

Χθες να σημειώσουμε πως το ζευγάρι, είχε γιορτή στο σπίτι του και η ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram που προκάλεσε σούσουρο. Τι συνέβη λίγες ημέρες μετά το γάμο της στην Μύκονο; Η φωτογραφία που έφερε στην δημοσιότητα έκανε την αποκάλυψη.