Σούσουρο με φωτογραφία Οικονομάκου - Μιχόπουλου! Τι συνέβη λίγες μέρες μετά τον γάμο

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σούσουρο με φωτογραφία Οικονομάκου - Μιχόπουλου! Τι συνέβη λίγες μέρες μετά τον γάμο

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, γιορτάζει σήμερα την ονομαστική του εορτή και η πανέμορφη ηθοποιός δεν παρέλειψε να του ευχηθεί με μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί λίγο μετά τον γάμο.

Το ζευγάρι πολύ συχνά δημοσιεύει προσωπικές του στιγμές, επιβεβαιώνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι.

Το πρωί της Κυριακής η Αθήνα επέλεξε να ευχηθεί στον αγαπημένο της αναρτώντας μια φωτογραφία τους throwback που είχαν τραβήξει λίγες μέρες μετά τον εντυπωσιακό γάμο τους,

Η λεζάντα που συνόδευσε την συγκινητική αυτή φωτογραφία ήταν η εξής: «Αυτό κι αν είναι throwback. 11/10/2018 λίγες μέρες μετά το γάμο μας στην υπέροχη-άδεια Μύκονο. Εύχομαι σύντομα πολλά νέα ταξίδια και μοναδικές εμπειρίες αγάπη μου!!Χρόνια σου πολλά!!!!Να σε χαιρόμαστε». Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για την επέτειό τους!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η Αθήνα Οικονομάκου:

Φωτογραφία οικονομάκου και μιχοπούλου

Αθήνα Οικονομάκου: Νέες φωτογραφίες από το σκάφος του Φιλίππου Μιχοπούλου

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της πέρασε η Αθηνά Οικονομάκου, στο πλευρό της οικογένεια της. Η ηθοποιός δεν ήρθε καθόλου στην Αθήνα, ενώ έκαναν πολλές εξορμήσεις με το σκάφος του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Όπως φαίνεται λόγω κορωνοϊού δεν έκαναν τις διακοπές τους στην Σαντορίνη και τις πέρασαν στο πανέμορφο Γύθειο, όπου το σπίτι τους μοιάζει με παλάτι.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευε στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου είναι όλες μαγικές. Ενώ, παρόλο που γύρισε στην Αθήνα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τις όμορφες στιγμές που πέρασε.

Για το λόγο αυτό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούες της φίλους μερικές νέες φωτογραφίες από μια εξόρμηση που έκαναν με το σκάφος στα Κύθηρα.

Να σημειώσουμε πως προχθές η Αθηνά Οικονομάκου έκανε και μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την εταιρία All Over.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το σκάφος του Φίλιππου Μιχόπουλου - Το είχαν ζητήσει για να γυριστούν οι Πειρατές της Καραϊβικής

Ψάχνοντας πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου, ανακαλύψαμε πως το 2014 είχε αποκαλύψει πως έχει ένα σκάφος το οποίο του είχαν ζητήσει για να γυριστεί η ταινία οι Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά είχε πει όχι!

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου είναι επιχειρηματίας και πριν λίγα χρόνια αγόρασαν με τον αδελφό του το ιστιοφόρο «Prince de Neufchatel», το οποίο πλέει μόνιμα στη Μύκονο και φιλοξενεί πολλούς διεθνείς σελέμπριτις.

Το εντυπωσιακό σκάφος που ναυπηγήθηκε το 1967 έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τον George Michael και τους φίλους του, τη Σακίρα με το σύζυγό της, τον σχεδιαστή παπουτσιών Brian Atwood κ.ά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε τότε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο Πρώτο Θέμα και το ένθετο Thema People: «Πριν από κάποιο διάστημα, Αμερικανοί brokers οι οποίοι είχαν δει το Prince de Neufchatel στον Πόρο ήρθαν σε επαφή μαζί μας προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα 2 μηνών. Μας προσέφεραν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να πάει στην Ασία όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Τζόνι Ντεπ». Το αρνηθήκαμε γιατί μας ήταν αδιανόητο να ζήσουμε έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό».

Αυτό είναι το σκάφος του Φίλιππου Μιχόπουλου

Φίλιππος Μιχόπουλος Αθηνά Οικονομάκου σκάφος