Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για την επέτειό τους

Η φωτογραφία που «τρέλανε» το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για την επέτειό τους

Μόλις πριν από λίγη ώρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το υπέροχο δώρο που της έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος για τη χθεσινή επέτειο γάμου τους.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και ενώ οι δυο τους είναι πολύ διακριτικοί στα social media δεν παραλείπουν να ανεβάζουν μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή και από τις κοινές τους εξορμήσεις.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της πραγματοποίησαν ένα μικρό ταξίδι εντός Ελλάδας. Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός πάνω από τη μηχανή του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Χθες το ζευγάρι γιόρτασε δύο χρόνια γάμου και έτσι ο Φίλιππος Μιχόπουλος δε θα μπορούσε να μην κάνει στη σύζυγό του ένα υπέροχο δώρο.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για την επέτειό τους

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο γνωστός επιχειρηματίας έφερε στη σύζυγό του μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη. Η Αθηνά Οικονομάκου με τη σειρά της δε θα μπορούσε να μην μοιραστεί το εν λόγω στιγμιότυπο.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος επέτειος

Στο Instagram αποκάλυψε τα ευχάριστα η Αθηνά Οικονομάκου - Η φωτογραφία με τον Μιχόπουλο

Μέσα από μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για το γάμο τους.

Χθες 6/10, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας συμπληρώνουν ακόμη έναν ευτυχισμένο έγγαμου βίου και ο γιος τους Μάξιμος είναι όλη τους η ζωή.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως γιορτάζουν την επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου, και πραγματοποίησε μια ρομαντική ανάρτηση στα Instagram Stories της.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ όμορφη φωτογραφία από το γάμο τους.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος γάμος

Να πούμε πως η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να αξιοποιήσει το Σαββατοκύριακό της πριν λίγες ημέρες και έτσι έφυγε από την Αθήνα μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, η ηθοποιός ανέβασε και ένα βίντεο ντοκουμέντο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πάνω από τη μηχανή.