Βγαλμένο από... όνειρο το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο - Μαγικό το μπαλκόνι της

Θα "μείνεις" με την απίστευτη θέα που έχει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγαλμένο από... όνειρο το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο - Μαγικό το μπαλκόνι της

Οι διακοπές για την Αθηνά Οικονομάκου όπως φαίνεται δεν έχουν τελειώσει ακόμη, καθώς βρίσκεται στο πανέμορφο Γύθειο μαζί με την οικογένεια της. Μάλιστα, οι φωτογραφίες από το σπίτι που είναι σαν.. βγαλμένο από παραμύθι είναι μαγικές. Ειδικά αυτές από το μπαλκόνι της.

Η ηθοποιός. λίγο πριν επιστρέψει στην Αθηνά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει όσο χρόνο της έχει μείνει με τον σύζυγο και το γιο της. Οι εξορμήσεις σε διάφορες παραλίες είναι πολλές, ενώ νωρίς το βράδυ είτε κάθονται στο απίστευτο μπαλκόνι που έχουν στο σπίτι τους που έχει θέα θάλασσα ή κατεβαίνουν στο κέντρο του Γυθείου για χαλαρό ποτό.

Όσον αφορά το σπίτι της, είναι όλο χτισμένο από πέτρα, ενώ έχει τεράστιο κήπο με λουλούδια και φώτα παντού. Θέα βλέπει το νησάκι όπου είναι ο φάρος, αλλά και όλη την θάλασσα. Τα κάγκελα μάλιστα, είναι όλα από τζάμι.

Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίες σπιτιού

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι Γύθειο

Να σημειώσουμε πως, όσο βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου στο πανέμορφο Γύθειο έκανε και μια χαρμόσυνη ανακοίνωση. Οι χαρές της είναι μεγάλες.

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της, όπου μπήκε προκειμένου να μαγειρέψει βραδινό τόσο για εκείνη όσο και για την υπόλοιπη οικογένειά της.

Όπως όλα δείχνουν η μαγειρική έχει γίνει η νέα τέχνη την οποία εξασκεί η αγαπημένη ηθοποιός μιας και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις νέες λαχταριστές συνταγές που φτιάχνει.

Πέρα από την κουζίνα του σπιτιού της βέβαια, η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε και τη μοναδική θέα που έχει από το μπαλκόνι της. Δείτε την εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της

«Καλησπέρα και καλή βραδιά. Μετά από πόσες ώρες δουλειάς πέφτει κάτω ένας άνθρωπος;», σχολίασε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι