Απίστευτη φωτογραφία από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου - Τρομερή θέα

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απίστευτη φωτογραφία από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου - Τρομερή θέα

Μια απίστευτη φωτογραφία από το σπίτι της δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου με την τρομερή θέα. Η ηθοποιός απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές που περνάει με την οικογένεια της μετά την καραντίνα.

Μπορεί να έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της με τα γυρίσματα του «Έλα στη θέση μου» στον Alpha, και τη νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που τρέχει, αλλά σίγουρα η Αθηνά Οικονομάκου στον ελεύθερο της χρόνο χαλαρώνει σπίτι της.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μάλιστα, μετά την καραντίνα απολαμβάνει εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της. Αυτό το Σάββατο, η Αθηνά Οικονομάκου έμεινε σπίτι και δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τον γιο της Μάξιμο, ενώ την Κυριακή ετοιμάστηκαν για να πάνε για μπάνιο. Ωστόσο μιας και μιλάμε για την ηθοποιό θα μείνετε «κόκαλο» με τη φωτογραφία της με μαγιό.

Η Αθηνά Οικονομάκου,μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το όμορφο ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το δεύτερό της σπίτι - Δείτε φωτογραφίες από μέσα

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου. Πρέπει να δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικού του. Η ηθοποιός περνάει αρκετές ώρες της ημέρας εκεί μέσα, καθώς αγαπάει πολύ την συλλογή της και τα καταστήματα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου εκτός από πολύ επιτυχημένη ηθοποιός, διαθέτει και την δική της συλλογή με ρούχα αλλά και κοσμήματα που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Πριν μερικά χρόνια δημιούργησε το allover με πολύ ωραία κομμάτια κοσμημάτων.

Η ίδια εκτός από το studio του Alpha που περνάει πολλές ώρες για τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου, βρίσκεται και πολύ συχνά στο κατάστημα της.

Η Αθηνά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τον εσωτερικό χώρο του Allover και έγραψε «να σας συστήσω το δεύτερο μου σπίτι».

Δείτε φωτογραφίες από μέσα: