Αθηνά Οικονομάκου: "Αναστέναξε" η παραλία με το φλοράλ της ολόσωμο

Έχει τρομερό κορμί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου:

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της και έτσι πήγε για μπάνιο. Έβαλε το ολόσωμο φλοράλ μαγιό της και με το που εμφανίστηκε, "αναστέναξε" ολόκληρη η παραλία μιας και το σώμα της είναι απλά μοναδικό.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της, και να γυμνάζεται για να κρατάει τη σιλουέτα της.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει και ποια είναι η γυμναστική που επιλέγει να κάνε κάθε μέρα για να παραμένει σε φόρμα. Δείτε εδώ το πρόγραμμά της και ακολουθήστε τη συμβουλή της.

Αυτό είναι το φλοράλ ολόσωμο μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου

Με τη θερμοκρασία να έχει πιάσει "κόκκινο", η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να δροσιστεί για λίγο, και για το λόγο αυτό, επέλεξε να πάει στην παραλία και να απολαύσει τον ήλιο.

Το μαγιό που θέλησε να φορέσει είναι από τη νέα συλλογή του Project Soma, και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα μοναδικό κομμάτι που μπορεί να αναδείξει το σωματότυπο, οποιασδήποτε γυναίκας επιχειρήσει να το φορέσει.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, προκάλεσε πολλαπλά "εγκεφαλικά" στους διαδικτυακούς της φίλους.

Αθηνά Οικονομάκου μαγιό

Υπέροχη ήταν και η φλοράλ φούστα που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, είδαμε τη ηθοποιό να φοράει την απίστευτη φλοράλ φούστα της με τον πιο εντυπωσιακό και καλοκαιρινό τρόπο. Είναι μάξι, αέρινη και θα την λατρέψεις για τις καυτές ημέρες της θερινής περιόδου. Έχει την ονομασία «Waterloo Skirt».

Την φούστα της μάλιστα, συνδύασε με ένα μαντήλι - μπλούζα με το ίδιο σχέδιο που έχει την ονομασία «Tropicana Scarf» και με τη ζώνη «Jasmine Belt».

Αθηνά Οικονομάκου φούστα

Να σημειώσουμε επίσης πως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστό στις διαδικτυακές της φίλες με μια ανάρτηση στο story της πως μπορούν και οι γυναίκες στην Γερμανία να κάνουν τις αγορές τους και να τους πάνε πακέτο τα κομμάτια που θα διαλέξουν. Την ανακοίνωση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μαζί και με την Μαίρη Συνατσάκη. Μπορείτε να την δείτε εδώ αναλυτικά και να διαβάσετε πληροφορίες για το ευχάριστο γεγονός.