Απίστευτη χαρά για την Αθήνα Οικονομάκου - H ανακοίνωση της

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη χαρά για την Αθήνα Οικονομάκου - H ανακοίνωση της

Απίστευτη είναι η χαρά που έχει η Αθηνά Οικονομάκου και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συμβαίνει;

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά της βήματα, είτε τις εξορμήσεις ή τις βόλτες με την οικογένεια της.

Ενώ, όπως μπορεί να δει κανείς αν σκρολάρει στο προφίλ της, δίνει πολλά στιλιστικά tips για τις διαδικτυακές της φίλες, καθώς λατρεύει την μόδα.

Χθες, όμως θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για μερικά πολύ ευχάριστα νέα που αφορούσαν την ίδια. Δημοσίευσε λοιπόν μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές και έκανε γνωστό:

«Είμαι τόσο χαρούμενη!!Αρχικά γιατί είδα με άλλο μάτι αυτό το υπέροχο και τρομερά προσεγμένο νησί, τα Κυθηρα, που οφείλω να παραδεχτώ πως το είχα αδικήσει και δεύτερον επειδή YUPIII φτάσαμε το 1.000.000 followers!!Και ναι,STAY TUNED, γιατί έρχονται πολλές πολλές εκπλήξεις!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ».

Προχθές ωστόσο, έκανε γνωστά μερικά πολύ όμορφα νέα για το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και την ίδια. Δείτε τι συνέβη.

Έκανε την ανακοίνωση η Αθηνά Οικονομάκου

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας ρούχων της, Project Soma, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να κάνει μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση που αφορά όλες τις καταναλώτριες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά φορέματα της συλλογής.

Η αγαπημένη ηθοποιός ασχολείται πολύ ενεργά με το χώρο της μόδας και έτσι προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να βάζει τη δική της πινελιά με τις δύο συλλογές της, το Project Soma και το Allover. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έχουμε δει μερικά από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια και τα έχουμε λατρέψει.

Έτσι, δε θα μπορούσαμε να μην ενθουσιαστούμε, όταν είδαμε πως το πιο girly φόρεμα της συλλογής της βρίσκεται σε έκπτωση, τη στιγμή που το κιμονό της συλλογής, αξίας 210€ έχει ήδη εξαντληθεί!

Αθηνά Οικονομάκου project Soma