ΑΝΤ1: Εξοργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στο πλατό της εκπομπής - «Είναι κατάντια γιατί δεν...»

Τηλεθεάτρια τον έκανε να βγει από τα ρούχα του

Με τις φήμες πουτον θέλουν να αποχωρεί οριστικά από την τηλεόραση να συνεχίζονται, ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές για την επικαιρότητα της ημέρας. Σήμερα 20/10 ωστόσο, έγινε έξαλλος με τηλεθεάτρια του η οποία είπε ότι είναι "κατάντια της δημοσιογραφίας" να μην ασχολείται με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Γρηγόρη Πετράκο μετά το περιστατικό στο Πρωινό.

«Κατάντια της δημοσιογραφίας επειδή δεν ασχολούμαι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Μα είναι δυνατόν; Μ’ έφτιαξες πρωί-πρωί. Άσε με σε παρακαλώ» είπε ο παρουσιαστής εξοργισμένος στον αέρα της εκπομπής του.

Expand player

Και πρόσθεσε σε ειρωνικό τόνο: «Με τον Πετράκο θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα; Που τον είχαν στο Πρωινό και τους έλεγε σας ευχαριστώ. Μέχρι εδώ ακούγονταν τα “ευχαριστώ” και βγήκε μετά από το στούντιο και τους έβριζε. Άλλος λέει για τον Πετράκο “δεν έχεις να πεις τίποτα”; Θα πω ένα τραγούδι του Πετράκου μετά».

Αναλυτικά τι συνέβη με τον Γιώργο Παπαδάκη στο βίντεο

"Αποχωρώ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη" - Ο Παπαδάκης έφυγε από το πλατό στα μισά της εκπομπής

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από την ίδια του την εκπομπή, όταν ο διάλογος μεταξύ του Κώστα Ζαχαριάδη και του Μακάριου Λαζαρίδη βγήκε εκτός ελέγχου του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της ΝΔ είχαν έντονη λογομαχία και δεν άκουγαν καν τις παρεμβάσεις του Γιώργου Παπαδάκη. “Ακούστε με” έλεγε ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής είπε στον Γιώργο Γρηγοριάδη να συνεχίσει, καθώς ο ίδιος αδυνατεί και πέρασε μπροστά από την κάμερα βγαίνοντας από το στούντιο.

“Δεν γίνεται έτσι κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανέλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί” τόνισε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παραλίγο να πάθει καρδιά ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του ΑΝΤ1 - Η ακατάλληλη λέξη που ακούστηκε

Ηλιοκαμένος με βερμούδα ο Γιώργος Παπαδάκης - Έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί