Παραλίγο να πάθει καρδιά ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του ΑΝΤ1 - Η ακατάλληλη λέξη που ακούστηκε

Και όμως, είπε αυτό που ακούσατε....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραλίγο να πάθει καρδιά ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του ΑΝΤ1 - Η ακατάλληλη λέξη που ακούστηκε

Για τα καλά άνοιξε το μάτι του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, όταν ακούστηκε μια ακατάλληλη λέξη από δημοσιογράφο της ομάδας του, ο οποίος κάλυπτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Όταν ξεκίνησε να λέει τα ονόματα των οδών στις οποίες απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, ο παρουσιαστής παραλίγο να πάθει καρδιά, όταν άκουσε μια λέξη που δεν λέγεται ούτε στην τηλεόραση και ούτε έξω στη ζωή.

«Εεεπ! Λάζο! Λάζο! Πιπέρι πρωί πρωί!», άρχισε να φωνάζει ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ νευρικό γέλιο έπιασε τους πάντες.

Δείτε τι είπε ο δημοσιογράφος του Παπαδάκη στο βίντεο

"Αποχωρώ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη" - Ο Παπαδάκης έφυγε από το πλατό στα μισά της εκπομπής

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από την ίδια του την εκπομπή, όταν ο διάλογος μεταξύ του Κώστα Ζαχαριάδη και του Μακάριου Λαζαρίδη βγήκε εκτός ελέγχου του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της ΝΔ είχαν έντονη λογομαχία και δεν άκουγαν καν τις παρεμβάσεις του Γιώργου Παπαδάκη. “Ακούστε με” έλεγε ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής είπε στον Γιώργο Γρηγοριάδη να συνεχίσει, καθώς ο ίδιος αδυνατεί και πέρασε μπροστά από την κάμερα βγαίνοντας από το στούντιο.

“Δεν γίνεται έτσι κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανέλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί” τόνισε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”.