Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Λιάγκας ξεφτίλισε την Παπαθωμά - «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να βγαίνει να λέει τη βλακεία του»

«Έχω δύο παιδιά και στους μόνους που έχω να λογοδοτήσω είναι στους γιους μου»

Ο Λιάγκας ξεφτίλισε την Παπαθωμά - «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να βγαίνει να λέει τη βλακεία του»
News 19.10.2021 10:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Θεοφανία Παπαθωμά, με αφορμή την συνέντευξη του Γιώργου Πετράκου στις 18/10. Με αφορμή την ανάρτηση του σχετικού βίντεο που έκανε ο τραγουδιστής, η ηθοποιός θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο, ωστόσο τα έβαλε με τον παρουσιαστή.

«Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες, γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα, βασιζόμενα σε φράσεις όπως είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά. Και κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά (δείτε την ανάρτηση της).

Τα λόγια της λοιπόν, έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος θέλησε να της απαντήσει δημόσια. Όπως ανέφερε ποτέ δεν απαντάει στα άσχημα σχόλια, ωστόσο πλέον οι γιοί του έχουν μεγαλώσει πολύ, ξέρουν να διαβάζουν στο ίντερνετ και θέλει να είναι υπερήφανοι για τον πατέρα τους.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά της Θεοφανίας Παπαθωμά

«Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά. Όμως το έχω πάρει αλλιώς και από σήμερα θα αλλάξω. Έχω δύο παιδιά και στους μόνους που έχω να λογοδοτήσω είναι στους γιους μου. Και επειδή οι γιοι μου είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν, θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους. Δεν επιτρέπω σε κανέναν, ούτε με ενδιαφέρει που δουλεύει, όταν εγώ κάνω τόσα χρόνια με ήθος αυτή τη δουλειά, να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του.

Θα εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει. Το κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές. Τον κύριο Πετράκο δεν τον παγιδεύαμε ποτέ, γιατί δεν του κάναμε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. Που αν είσαι ανήθικος μπορείς να κάνεις μοντάζ. Τον φωνάξαμε εδώ και του δώσαμε περισσότερο χρόνο από ότι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είχε δώσει την τελευταία συνέντευξη πριν γίνει Πρωθυπουργός σε εμάς. Στον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαμε δώσει 16 λεπτά. Χθες μετρημένος χρόνος στον Γρηγόρη Πετράκο 21 λεπτά.

Δε μίλησα γιατί τις πρώτες ερωτήσεις ήθελα να της κάνει η Φαίη. Αφήσαμε τον κύριο Πετράκο να λέει την άποψή του επί 12 λεπτά. Αν στα 12 αυτά λεπτά δεν είναι ικανοποιημένος από αυτά που είπε, είναι δικό του θέμα.

Έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα προσωπικά 100 φορές και από εκεί και πέρα βγήκε και δε ξέρω τι το παίζει. Ότι ήρθε στο ανδρο… Και μας είπε και η κυρία Παπαθωμά πως είμαστε και ανήθικοι. Ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Δε με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος. Δεν τιμά μια πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε επί 10 λεπτά να διατυπώσει τη γνώμη του.. Δηλαδή τι περίμενε; Να είναι 20 λεπτά και να μην κάνουμε ερωτήσεις; Έκανα τις λιγότερες ερωτήσεις από οποιονδήποτε για να μην παρεξηγηθώ. Δε θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Έλεος πια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Τσουρός υπερασπίστηκε τον Λιάγκα

«Μέχρι πρότινος όλοι είχαν παράπονα με τις μονταρισμένες συνεντεύξεις. Έλεγαν όλοι ότι “εγώ δεν δίνω βίντεο συνέντευξη, θα πάω ζωντανά για να πω αυτά που θέλω”. Τώρα ξαφνικά ανακαλύπτουμε με τη Θεοφανία Παπαθωμά ότι είναι ανήθικο το παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και της σιωπής…

Πας ζωντανά, λες την άποψή σου, έχεις απέναντι τον παρουσιαστή, ο οποίος προφανώς και δεν θα μείνει μουγκός, θα μιλήσει. Όπως οφείλει να μιλήσει και ο συνεντευξιαζόμενος, οφείλει να μιλήσει και ο παρουσιαστής και να κάνει τις παρεμβάσεις του και τις ερωτήσεις του. Αλλιώς λέγεται διάγγελμα, αλλιώς λέγεται αμπελοφιλοσοφία.

Τώρα, η Θεοφανία Παπαθωμά πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα επειδή τον ρώτησε αν είναι ένας αυτόκλητος Δον Κιχώτης, δεν μπορώ να καταλάβω. Και εν πάση περιπτώσει, δεν γίνεται να πηγαίνεις σε μια εκπομπή και αν δεν είσαι ικανοποιημένος να βγαίνεις μετά και να κράζεις αυτόν που σου έκανε τη συνέντευξη. Ας μην πήγαινες. Εντάξει να στηρίξεις τον σύζυγό σου, αλλά είσαι και στο ίδιο κανάλι. Φαίνεται πως δεν την απασχολεί αυτό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη" - Γερμανού και Λιάγκας λύνουν τις διαφωνίες τους στον αέρα του ALPHA

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Μετά τον χωρισμό μου με την Φαίη..."

Share