«Όπως το εκφράζεις είναι φασιστικό...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Γρηγόρη Πετράκου

«Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όπως το εκφράζεις είναι φασιστικό...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Γρηγόρη Πετράκου

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος συζήτησε με τους δύο παρουσιαστές για τα σχόλια που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες για τον κορωνοϊό καθώς και για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό για τον Πάνο Κιάμο (δείτε εδώ τι είχε πει).

Ο τραγουδιστής είχε μία αρκετά έντονη συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δε δίστασε να του απαντήσει με αρκετά αυστηρό ύφος στα λεγόμενά του.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Πετράκου στο Πρωινό

Αρχικά, ο Γρηγόρης Πετράκος είπε για το βίντεο που ανέβασε πριν μερικές μέρες στα social media: «Ήταν λίγο ακραίο αυτό. Ήταν ένα δεκάλεπτο βίντεο που έγραψα πολύ αγανακτισμένος. Γενικώς δεν είμαι αγανακτισμένος. Αυτό το είπα γιατί αν έχεις κάνει έναν αγώνα κατά του διαχωρισμού εδώ και ενάμιση χρόνο, αυτό ήταν σαν μαχαιριά για μένα να μου πεις ότι διαχωρίζω… Αν μου το έλεγες τώρα ψύχραιμα δε θα το έλεγα».

«Νιώθω ότι έτσι όπως το εκφράζεις είναι πιο φασιστικό από τους ανθρώπους που κατηγορείς για φασίστες που φιμώνουν τους ανθρώπους που είναι εναντίον των εμβολιασμών. Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα; Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών; Λες την άποψή σου κι είναι σεβαστή. Νομίζω ότι αισθάνεσαι ότι κάποιος σε έχει ορίσει να έχεις μία άποψη και το πήρες περισσότερο σοβαρά από ο,τι θα έπρεπε», του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν πόλεμο. Υπάρχει πόλεμος. Όχι τον υγειονομικό», κατέληξε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Το ξέσπασμα της Σκορδά όταν έμαθε ότι θα έχουν καλεσμένο τον Πετράκο στην εκπομπή

Η συζήτηση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η παρουσιάστρια έμαθε στον αέρα της εκπομπής πως σε λίγες μέρες θα υποδεχόταν τον Γρηγόρη Πετράκο.

«Τον έχουμε κλείσει να έρθει καλεσμένος την επόμενη εβδομάδα. Τον καλέσαμε και θα έρθει, γιατί να μην τον καλέσουμε;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. «Τον καλέσαμε; Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα. Όχι θα μπορούσατε πρώτα να με ρωτήσετε», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.