Γιορτή για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Οι τρυφερές ευχές της Ιωάννας Τούνη

Η γλυκιά φωτογραφία στα social media

Μεγάλη γιορτή είναι η σημερινή (26/10), καθώς είναι του Αγίου Δημητρίου. Η Ιωάννα Τούνη είναι ανάμεσα σε εκείνους που έχουν κάποιον δικό τους εορτάζοντα, μιας και ο σύντροφος της είναι εδώ και μήνες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα του και παρόλο που μένουν σε διαφορετικές πόλεις, φροντίζουν να αφιερώνουν αρκετό χρόνο ο ένας για τον άλλον, μιας και συμμετέχουν και οι 2 στο J2US, ενώ όταν βρίσκεται η Θεσσαλονικιά στην Αθήνα, μένουν μαζί.

Expand player

Η Ιωάννα λοιπόν το πρωί της Τρίτης (26/10) θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και δημόσια για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, στο οποίο απεικονίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν αλλά και μια τρυφερή κοινή τους φωτογραφία.

Οι ευχές της Ιωάννας Τούνη για την γιορτή του Δημήτρη Αλεξάνδρου

"Το έχετε βάλει μπρος για ένα παιδάκι;" - Η ερώτηση της Καινούργιου στον Αλεξάνδρου και η αποκάλυψή του

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς είναι όπως φαίνεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο είναι εδώ και μήνες ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη και διανύουν την πιο όμορφη περιόδο της ζωής τους, με το ζευγάρι να μην κρύβει λεπτό τον έρωτα του.

Μάλιστα, αρκετές φήμες ήθελαν το Σαββατοκύριακο έγκυο την γνωστή Θεσσαλονικιά, εξαιτίας της φουσκωμένης της κοιλίτσας που πολλοί παρατήρησαν κατά την εμφάνισή της στο J2US.

Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως έφταιγε το φόρεμα το οποίο δεν ήταν στο νούμερό της, με αποτέλεσμα να της δημιουργεί μια φουσκωμένη κοιλίτσα, διαψεύδοντας κάθε φήμη περί εγκυμοσύνης.

Το εν λόγω απόσπασμα έπαιξε το πρωί της Δευτέρας (25/10) και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να ρωτά τον Δημήτρη αν θέλει να γίνει πατέρας και αν το σκέφτονται με την Ιωάννα.

«Το έχετε βάλει μπρος για ένα παιδάκι;», ρώτησε η Κατερίνα, με τον ίδιο να απαντά: «Στην προκειμένη είναι η μπανέλα, ήταν ένα λάθος στο φόρεμα. Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα. Θα είναι πάρα πολύ ωραίο να κάνουμε ένα παιδάκι. Σιγά σιγά… Δεν πρέπει να γίνω μπαμπάς κι εγώ;»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ασυγκράτητοι σε κοινή θέα Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ξέσπασε στην κάμερα η Ιωάννα Τούνη - «Καταλαβαίνω ότι πουλάω αλλά...»