Το τερμάτισαν Τούνη και Αλεξάνδρου - Στόλισαν τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι

Πολύ καλά πήγε αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το τερμάτισαν Τούνη και Αλεξάνδρου - Στόλισαν τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν δείξει πως είναι ένα ζευγάρι που δεν ακολουθεί τα καθιερωμένα. Σε κάθε περίπτωση βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν με την κίνησή τους.

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να άφησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να της βάψει τα μαλλιά μέσα στο σπίτι, αλλά κι εκείνος, την άφησε να στολίσει, όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία ολόκληρα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη φάνηκε να απολαμβάνει όλη τη διαδικασία και αργότερα, βγήκαν από το σπίτι σε αναζήτηση στολιδιών, η οποία βέβαια δεν ήταν επιτυχημένη.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισαν Τούνη και Αλεξάνδρου

"Το έχετε βάλει μπρος για ένα παιδάκι;" - Η ερώτηση της Καινούργιου στον Αλεξάνδρου και η αποκάλυψή του

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς είναι όπως φαίνεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο είναι εδώ και μήνες ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη και διανύουν την πιο όμορφη περιόδο της ζωής τους, με το ζευγάρι να μην κρύβει λεπτό τον έρωτα του.

Μάλιστα, αρκετές φήμες ήθελαν το Σαββατοκύριακο έγκυο την γνωστή Θεσσαλονικιά, εξαιτίας της φουσκωμένης της κοιλίτσας που πολλοί παρατήρησαν κατά την εμφάνισή της στο J2US.

Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως έφταιγε το φόρεμα το οποίο δεν ήταν στο νούμερό της, με αποτέλεσμα να της δημιουργεί μια φουσκωμένη κοιλίτσα, διαψεύδοντας κάθε φήμη περί εγκυμοσύνης.

Το εν λόγω απόσπασμα έπαιξε το πρωί της Δευτέρας (25/10) και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να ρωτά τον Δημήτρη αν θέλει να γίνει πατέρας και αν το σκέφτονται με την Ιωάννα.

«Το έχετε βάλει μπρος για ένα παιδάκι;», ρώτησε η Κατερίνα, με τον ίδιο να απαντά: «Στην προκειμένη είναι η μπανέλα, ήταν ένα λάθος στο φόρεμα. Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα. Θα είναι πάρα πολύ ωραίο να κάνουμε ένα παιδάκι. Σιγά σιγά… Δεν πρέπει να γίνω μπαμπάς κι εγώ;»