Το τερμάτισαν Τούνη και Αλεξάνδρου - Της έβαψε τα μαλλιά στο σπίτι

Είναι εντελώς αχώριστοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το τερμάτισαν Τούνη και Αλεξάνδρου - Της έβαψε τα μαλλιά στο σπίτι

Ήταν να μην αποκαλύψουν τη σχέση τους η Ιωάννα Τούνη κα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Από εκείνη τη στιγμή, το ζευγάρι μοιράζεται καθημερινά ένα σωρό στιγμιότυπα στο Instagram από την καθημερινότητά του.

Μέχρι που είδαμε, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βάφει τη ρίζα της Ιωάννας Τούνη. Η αγαπημένη influencer βρίσκεται μακριά από τη βάση της αυτόν τον καιρό, τη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει συνεχείς υποχρεώσεις με τη συμμετοχή της στο J2US.

Έτσι, αναγκάστηκε να ζητήσει στον αγαπημένο της να της βάψει τα μαλλιά για να εμφανιστεί έτοιμη το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή. Τα βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι απλά απολαυστικά και το μόνο σίγουρο είναι πως έγιναν viral από το πρώτο κιόλας λεπτό που τα ανέβασε.

Η στιγμή που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφει τα μαλλιά της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Με πετσέτα στην κουζίνα του Αλεξάνδρου - Μαγειρεύει με την Φιλιππινέζα τους

Καθημερινά φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν τον έρωτά τους! Κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι. Φτου, φτου σκόρδα! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έχουν γίνει ένα από τα πιο viral ζευγάρια του instagram. Όποιο story κι αν σηκώσεις σίγουρα θα τους βρεις από κάτω.

Αυτό το διάστημα, μάλιστα, οι δυο τους συγκατοικούν στο σπίτι του μοντέλου στην Αθήνα λόγω γυρισμάτων του J2us, όπου συμμετέχουν και οι δυο! Βρε Ιωάννα, μη μου πεις ότι τσάμπα το χτίζεις το σπίτι στην Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό).

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, με το που άνοιξαν τα μάτια τους άρχισαν αν βομβαρδίζουν με stories το insta. Συνέχισαν βασικά τον βομβαρδισμό τους από το προηγούμενο βράδυ. Σε ένα από αυτά είδαμε την Ιωάννα Τούνη χαρωπή με την πετσέτα της να ετοιμάζει το πρωινό της έχοντας δίπλα της την Φιλιππινέζα του Δημήτρη, Νουρ!

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης ΑλεξάνδρουΙωάννα Τούνη Φιλιππινέζα