Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό" - Τα νεότερα με την υγεία της

"Μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου δεν..."

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Δευτέρας 9/11. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν.

Η αποκάλυηψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το πρόβλημα υγείας της

«Νόσησα από κορωνοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά μαζί. Κι έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα.

Expand player

Σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα, οπότε δεν ήταν πια υγιή κι έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγος, ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς. Είμαι πάρα πολύ καλύτερα, έχει αποκατασταθεί η ακοή μου σε ένα 70%. Αποφάσισα ότι αν αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει, πρέπει να μάθω να ζω με αυτό».

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την πρόταση παραπομπής του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη

Μετά από την σοκαριστική καταγγελία που είχε κάνει η Σοφία Μπεκατώρου, στην επιφάνεια δεν άργησαν να έρθουν κι άλλες περιπτώσεις. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα καλά ενώ φλέγον ζήτημα παραμένει ακόμη και τώρα μετά από τις καταγγελίες που πέφτουν σαν "βροχή" η μια μετά την άλλη.

Ένα από τα πρόσωπα που συνεχίζει να απασχολεί, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες. Η εισαγγελέας απορρίπτει όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισής, επισημαίνοντας ότι οι καταγγελίες «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις».

Μάλιστα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ήταν από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση περιμένει την ώρα του δικαστηρίου: «Η πλευρά μας επιλέγει να μην σχολιάσει. Κρατάμε χαμηλούς τόνους χωρίς κατηγορώ μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου. Εκεί, θα μιλήσουμε.» δήλωσε στο MEGA.

Ο ηθοποιός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Ιούλιο. Τον Σεπτέμβριο απορρίφθηκε το αίτημα που υπέβαλε ο ηθοποιός για την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με βραχιολάκι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ' αυτή την κατάσταση" - Εξελίξεις με την υγεία της

Φωτογραφία από το εσωτερικό του νέου σπιτιού της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Φώτη Μπενάρντο