Δύσκολες ώρες για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ίδια αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της, δείτε εδώ το νέο της σπίτι.

Έτσι, αυτή τη φορά κι αφού είχε "κολλήσει" στην κίνηση αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media μια μικρή ταλαιπωρία που έχει αυτό το διάστημα με τα αυτιά της.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι από δική της απροσεξία ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί της, με συνέπεια να μην ακούει καλά. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί.

Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα…».

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Ψυχολογικά φορτισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Σας ζητώ συγγνώμη που...»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές αλλά της αρέσει να μοιράζει με τους followers της, τις δικές της απόψεις για διάφορα θέματα.

Αυτή τη φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμφανίστηκε απογοητευμένη μπροστά από την κάμερα του κινητού της και ζήτησε χαρακτηριστικά συγγνώμη διότι έχει "χαθεί" από τα social media.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν…

Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε. Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο που είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων για πολλούς ανθρώπους που έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες όλο αυτό τον καιρό. Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα, γιατί από ό,τι φαίνεται οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς».