Αλέξανδρος Παπανδρέου: "Λύγισε" στον αέρα του ΣΚΑΙ - Πολύ δύσκολες ώρες για τον σεφ του Love It

Στο πλευρό του η Ιωάννα Μαλέσκου

Δύσκολες ώρες βιώνει ο σεφ του Love it, Αλέξανδρος Παπανδρέου καθώς έφυγε από την ζωή η θεία του απο κορωνοϊό ενώ την ίδια στιγμή ο πατέρας του νοσεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο σεφ δεν άντεξε και λύγισε την ώρα της εκπομπής, με την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται φυσικά στο πλευρό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι επαγγελματίας, σήμερα βρίσκεται εδώ ενώ η καρδούλα του είναι εδώ. Εμένα δε με νοιάζει να μην κάνουμε τη συνταγή και το παίρνω όλο πάνω μου».

Expand player

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου τόνισε: «Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά. Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους. Εκτός από το να εμβολιαζόμαστε η ζωή συνεχίζεται».

Η συγκίνηση του Αλέξανδρου Παπανδρέου στον αέρα του Love It

Συντετριμμένη η Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Πραγματικά έχουμε παγώσει! Μας συγχωρείτε...»

Θρήνος επικρατεί της τελευταίες ώρες, με την είδηση πως η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη με την ζωή. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πέθανε νικημένη από τον ειλεό, μετά από δυο εβδομάδες νοσηλείας της στο νοσοκομείο. Συντετριμμένη με το γεγονός ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της, Love It.

Η παρουσιάστρια που έδωσε πάσα για να περάσουν σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων, όταν επέστρεψε είναι ράκος ψυχολογικά, καθώς όπως ανέφερε δεν ήξερε τι συνέβη και όταν την πληροφόρησαν, σοκαρίστηκε.

«Έχουμε παγώσει. Δεν περιμέναμε με την διακοπή για έκτακτη είδηση ότι θα ακολουθούσε αυτή η είδηση. Κρίμα, πολύ κρίμα. Μια γυναίκα, μία μάνα, μία μαχήτρια και ένας άνθρωπος που στα 56 του χρόνια έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα. Πραγματικά έχουμε παγώσει και μας συγχωρείτε», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θα ήθελα να περάσουμε σε διαφημίσεις να πάρουμε μια ανάσα, να πιούμε λίγο νερό όλοι μας και να επιστρέψουμε στην κανονική ροή του προγράμματός μας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψε στον αέρα του Love It ότι πέρασε καρκίνο - Σάστισε η Ιωάννα Μαλέσκου με την συνεργάτιδά της

Ανακοινώθηκε στον αέρα του Love it ο γάμος - Σήμερα στην Ύδρα