Αποκάλυψε στον αέρα του Love It ότι πέρασε καρκίνο - Σάστισε η Ιωάννα Μαλέσκου με την συνεργάτιδά της

«Το πέρασα δύσκολα γιατί αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες χημειοθεραπείες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποκάλυψε στον αέρα του Love It ότι πέρασε καρκίνο - Σάστισε η Ιωάννα Μαλέσκου με την συνεργάτιδά της

Τους πάντες ξάφνιασε η αποκάλυψη της Κατερίνας Νινιού, στον αέρα της εκπομπής “Love it”. Η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της σάστισαν στην εξομολόγησή της για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

Η αποκάλυψη της Νινιού για τον καρκίνο στον αέρα του Love It

«Είχα περάσει καρκίνο του μαστού πριν δέκα χρόνια. Το πέρασα δύσκολα γιατί αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες χημειοθεραπείες. Το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη. Ένα βράδυ έπιασα κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος μου και είπα ότι δεν είναι τίποτα. Έτυχε και βρέθηκε μια γυναίκα δίπλα μου και μου είπε πάμε τώρα στο γιατρό.

Το πρόλαβα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν σε όλο αυτό. Το πέρασα και το ξεπέρασα. Όταν ο γιατρός σου λέει ότι έχεις καρκίνος, στην αρχή δεν το πιστεύεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι δεν άκουσα καλά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου, άναυδη, της απάντησε: «Κατερίνα μου, δεν το γνώριζα αυτό. Ομολογώ ότι έχω σαστίσει, δεν έχουμε ξαναμιλήσει γι αυτό. Σε θαυμάζω, σε καμαρώνω, σε αγαπώ, όχι μόνο ως συνεργάτιδα, αλλά και ως άνθρωπο και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Τώρα κατανοώ πολλά περισσότερο για σένα». Μιας και αναφερθήκαμε στον καρκίνο του μαστού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως η Πολιτεία δίνει δωρέαν εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού με το όνομά της Φώφης Γεννηματά.

Συντετριμμένη η Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Πραγματικά έχουμε παγώσει! Μας συγχωρείτε...»

Θρήνος επικρατεί της τελευταίες ώρες, με την είδηση πως η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη με την ζωή. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πέθανε νικημένη από τον ειλεό, μετά από δυο εβδομάδες νοσηλείας της στο νοσοκομείο. Συντετριμμένη με το γεγονός ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της, Love It.

Η παρουσιάστρια που έδωσε πάσα για να περάσουν σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων, όταν επέστρεψε είναι ράκος ψυχολογικά, καθώς όπως ανέφερε δεν ήξερε τι συνέβη και όταν την πληροφόρησαν, σοκαρίστηκε.

«Έχουμε παγώσει. Δεν περιμέναμε με την διακοπή για έκτακτη είδηση ότι θα ακολουθούσε αυτή η είδηση. Κρίμα, πολύ κρίμα. Μια γυναίκα, μία μάνα, μία μαχήτρια και ένας άνθρωπος που στα 56 του χρόνια έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα. Πραγματικά έχουμε παγώσει και μας συγχωρείτε», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θα ήθελα να περάσουμε σε διαφημίσεις να πάρουμε μια ανάσα, να πιούμε λίγο νερό όλοι μας και να επιστρέψουμε στην κανονική ροή του προγράμματός μας».

Συντετριμμένη η Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά