Ανακοινώθηκε στον αέρα του Love it ο γάμος - Σήμερα στην Ύδρα

Υπό άκρα μυστικότητα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε στον αέρα του Love it ο γάμος - Σήμερα στην Ύδρα

Με χαρμόσυνα νέα ξεκίνησε η εβδομάδα καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (11/10), στην εκπομπή Love it ανακοινώθηκε πως ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου σήμερα στην Ύδρα.

Αυτός ο γάμος ανακοινώθηκε στο Love it

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Νινιού στο Love it, έχουν προγραμματίσει να παντρευτούν σήμερα στην Ύδρα, το νησί που και οι δύο αγαπούν πολύ.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο πολλοί φωτογράφοι βρέθηκαν στο νησί προκειμένου να διαπιστώσουν αν παντρεύονται στην πραγματικότητα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι θα παντρευτεί με θρησκευτικό ή με πολιτικό γάμο.

«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση» είχε πει ο Κωστής Μαραβέγιας στην συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω.

Οι αποκαλύψεις του Κωστή Μαραβέγια για το ενδεχόμενο ενός παιδιού με την Τόνια Σωτηροπούλου

«Ότι δεν συνέβη με τα παιδιά του αυτό που είχα στο μυαλό μου είναι αλήθεια, ότι πια η τηλεόραση, ένα σόου δεν μπορεί να φτιάξει μία καριέρα. Δίνει ένα μικρό βήμα».

Ακόμη, ανέφερε πως πιστεύει ότι γίνει πατέρας σύντομα!

«Κάτσε να κάνουμε πρώτα την εκπομπή και στα επόμενα σχέδια είναι ένα παιδί. «Βλέπω τους πατεράδες που έρχονται με τα παιδιά στις συναυλίες, με κούνιες έρχονται» είπε χαρακτηριστικά.